Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se barem 1% borite za narod koliko se borite da dodjete na vlast dobro bi bilo.
čestitka tebi kao načelniku i čestitka SDA kao stranci koja je opet pobjednik kod bošnjačkog naroda od Une do Drine od Save do Mora, nije Bosna marindvor baščaršija samo
morete vi minuse udarat do sutra ako to liječi vaše frustracije, jer i na ovim izborima pokazalo se ko kosi a ko vodu nosi, kod Bošnjaka... evo na sabahu da vas obavijestim da 2022. naš Beg ulazi opet u predsjedništvo BiH i ostaje sve do 2030 na toj poziciji U IME NAS VEĆINE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
naj smjesnije i žalosnije sto se svi ovi iz SDA kad se obraćaju narodu odnosno ovcama kad puna usta voljene BIH i svaki kandidat je branio Bosnu u ratu. Kad sagledaš narod puši tu priču a SDA uništila BIH do temelja. Na kraju kad čuješ te iz SDA svi borci ,svi branili BIH,pa da smo imali toliko Boraca kolko ih je sad došli bi do Rusije.
Hahahaha ovo samo ovdje ima da se glasovi broje nakon mjesec dana od izbora, Amerika na aparatima
Nemoj bolan Seja. Raskrinkaj Baku. Sejo je đak, ko Deno Zvizdić. Hajvanu!
legalno izabran kao drzavni namjestenik, cisto ko suza, al samo u SDA
Klix što je. Ne bavite s sa .G. Vakufom-Uskopljem gdje je sramotno ozborno povjerenstvo odlučilo na sramotan način tko će biti predsjednik općine.
Eto slucajno, preko poste, pobjedjuju SDA, SNSD i HDZ.
lazes, vidi ti se na faci!
Da ima države ispitalo bi se na osnovu čega si uzeo bolovanje.
Pazi ih sto se "glođu" za vlast. Ne daj je onom ko žudi za njom.
A sta bi za bolivanje kije si uzeo da bi mogao voditi predizborrnu kampanju ?
@Voodoo People -to je ono što ga j... sad! Valja izjavu potpisanu i dostavljenu odbranit, a rješenje o imenovanju pomoćnika načelnika AKTIVNO još!!!
Ako ima PRAVNE države nećeš moći biti načelnik ? Odgovaralo to nekome ili ne? Poštenjačine šutile dok se nije odradio posao negdje iza zatvorenih vrata, pa sad ubjeđeni da imaju više glasova hajmo brojati? Ako se dokaže da je krađa urađena na 33 listića spec.kovid tima, za koje kandidat Hasanović Rusmir ima dokaz da je sigurnih 8 glasova imao(a dobio samo 2 !), Vi onda ne treba da se javite više!
A placanja glasova od obojice nije bilo? Samo pitam.
Ovo sve kao na drogama. “ja sam dobio izbore”, “ne ja sam”....
Bagra kalesijska
Na facama se i Zijadu i Seadu vidi da Kalesija nije ni imala šansu da se otme od seljakluka
Dzafic kazu bio je lopova vakav nakav ali ovaj je gori