Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put u istoriji ratovanja u svijetu, velikosrpski zlocinci su primjenili silovanje kao planski i sistemski oblik zlostavljanja nesrpskih civila u BiH.Vojnici su po naredbi sprovodili masovna silovanja civila.Ovaj ratni zlocin nikad ne zastarijeva i mora se naplatiti ratna odsteta,a zlocince procesuirati.
eno odma optuzise onog njemackog repera samru begi silovo neku uravu
Svakako obratiti paznju i na silovanja djevojcica tokom rata u dijaspori..incesta silovanja rodbine gdje su boravile i boravili tokom 92 95..godine nezastarjeva i sve prijaviti..sirom Evrope Njemacka najvise ima primjera da su se izivljavali na djevojcicama tokom rata dijasporci ..prime kao izbjeglice i onda tjeraju na seks svi znamo dosta slucajeva takvih..sve to u zatvor .