Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osim redovnih primanja iz budzeta, pve godine su dobili i 300 000 KM iz fonda za okoliš kantona Sarajevo, i umjesto da posade drveće, sade nam gredice cvijeća... a gdje je cvijet isto što i drvo u funkciji pročišćavanja zraka?
LIJEPO JE TO VIDJETI. A IMA LI IKAKVE SANSE DA SE GRAD OCISTI OD KESA, KARTONA I OSTALOG SMECA PO ULOCAMA I PARKOVIMA ? NEKU PROPAGANDU VESITI, REKLAME POSTAVITI, OGLASAVATI NA RADIJU I TV ... MOZE LI SE ISTA POSTICI DA NAM GRAD BUDE CIST ? PAPCI, ZASTO NAM PRLJATE GRAD ?
Na vrijeme su to uradili...sad ce snijeg... u petak. Pa ljudi moji dokle ce se novac bacati tako bezveze???
aaaa gredica.....
ovo je zasluga Mustafe Resica direktora KJKP Park, kojeg je postavio SDP. grad je procvjetao od kad je on prije nekoliko mjeseci postavljen za direktora. a evo vec sam cuo da je on prvi na listi da bude smijenjen od te tvoje nove vlade. valjda treba smijeniti odmah najsposobnije ljude da se sto manje vidi kako se treba raditi. Resicu Bravo.
vidite kako radi nova vlada ima sarajlije da se osjećaju kao da su na bjelašnici