Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je spreman za dom.. nema posla moze po vazdan visit doma :D
u Hercegovini će on lako naci
Naći će on brzo poso, ima tamo kamara magaraca što ih treba vodat po kamenjaru.
Idi sada šimuniću, neka ti on da platu, yebo ti on mater a ti njemu!!!
jesi ti čitao knjigu ''sanjao sam bele Orlove u Kninu a probudio se u Beogradu''?
Za šator spremni !!!!
Ipak se okrece.
da mi je znati zasto klix ne ukine ovog hajvana sto vrijedja sve redom.. njega su pustili da laje koliko god hoce... a nekog drugog ukinu odmah, radi puno manjih stvari... ukinite ga i blokirajte zauvjek...
ODLIJEPI SE OD NAS TURSKA PARAZITSKA KURVO!!! LIJEPO TI SE KAZE DA SE SA TOBOM ZIVJETI NECE, DA SI NEPRIJATELJ, AGRESOR I PARAZIT NA NASOJ ZEMLJI I NA NASEMU NARODU, PA ZASTO SE ONDA NE ODLIJEPIS, DROLJO BALIYSKA?????
BALIYE, KADA CETE SE VRATITI U SVOJU DOMOVINU SRBIJU, A MAJKU VAM STETOCINSKU????? IDJITE VI U SVOJU ZEMLJU PA PROSIPAJTE TAMO SVOJU TURSKU KULTURU I RAZMISLJANJE, GAMADI PARAZITSKA!!!!
Hranis se time sto si toliko napaćen pa neznas sta ce sa sobom pa ovdje neku šuplju prosipas??koga bi ti da zakoljes ?pa ti si bolestan i treba te zalit na svaku drugu trecu por imas neki demant!bilo koja da je tema?ako hoces da me zakoljes hoces javno da ti dam svoje podatke pa da makar umrem od ruke "junaka"
JA NE IDJEM MEDJU BALIYE, SMECE TURSKO, GADITE MI SE I ODVRATNOST U MENI IZAZIVATE!!!! A VRLO RADO BIH TE UBIO KADA BIH TE NA SVOJOJ ZEMLJI VIDIO, VJERUJ MI!!!! A VRLODOBRO SE I ZANDE KO STE VI TURCI BALIYE KOJI SEBE BOSNJACIMA DJEKOJIME NAZIVATE I ODAKLE DOLAZITE, SRBIJANSKI TURCINE!!!! ZATO TI IDJI U SVOJU MAJKU SRBIJU PA TAMO SVOJU TURSKU KULTURU, VRIJEDNOSTI I RAZMISLJANJE PROSIPAJ ZAJEDNO SA SVOJIJEM NARODOM, SRBIJANSKI TURCINE!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pantić je suspenzovan. http://www.youtube.com/watch?v=kSInHXEUgBA
KOLONJALNI UPRAVIRTELJ TZV. VISOKI PREDSTAVNIK U SVOJOJ PROVINCIJI ODREDJUJE STA HOCE, PA TAKO I KO SMIJE STA PRICATI I PODRZAVATI KADA RADI ZA NJEGA!!!! TO JE STVARNOST SUGAVE KOLONIJE BIH!!!!
KAO STO JE I SLAVONAC SLAVONAC ILI DALMATINAC DALMATINAC, BALIYO MUTAVI!!! ALI ONO STO JE VAZNO JESTE DA SU NASA 2 NARODA NEPRIJATELJI BALIYO, ZATO PRESTANI UMISLJATI I FANTAZIRATI KOJESTA!!!!
Sace prvi, kao i do sada na vrijeme uplati harac za Saraj'vo, poslije mozes lajati ko' ker ko te yebe!
Ne bi me začudilo da se na slijedećim izborima na listama HDZ-a pojave imena šimunića, martine, ovog papka iz članka i drugih. To je ono, što si "za dom spremniji" to ces lakše izabrat funkciju --> joža za ministra sporta, mia za kulturu, ovaj papak za zdravstvo itd.
NEAM TEBE STO CUDITI MALOUMNA BOSANCUGO, NEGO SE TI PARAZITU ODLIJEPI OD NAS I U SVOJEMU BOSNJAKISTANU RADI STO GOD HOCES!!!! SHVACAS LI TI TO SMECE BALIYSKO, A???? DA LI TI JE TO JASNO KOPILE TURSKO, GNJIDIO PARAZITSKA????
@datherdr žao mi je ali nimalo me nisi uvrijedio. Istina, živim u Tuzli, pretežno muslimanskom gradu, ali ja sam katolik. Zakoni ove zemlje bi me svrstali u bosanske hrvate, ali ja sam sebe smatram bosancem jer mi je to najlogičnije - rođen sam tu, kao i roditelji, kao i baka i dedo. A glavni razlog zašto ne želim imati hrvatski predznak si upravo ti i tebi slični "za dom spremni" likovi, kao i nacionalistički HDZ koji sebe predstavlja bogom danim predstavnicima hrvatskog naroda. Jednostavno, ne mogu se nikako identifikovati sa tobom, josipom, miom, daliborom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I tu je naravno Mija Martina da lajka ha ha
NARAVNO DA BALIYSKA KURVA IAMDE NJESTO SUKLADNO SVOJEMU DUHU DODATI - A TO JE NARAVNO UVIJEK NJESTO GLUPO, PRIMITIVNO I ZAOSTALO!!! TO SE I OCEKUJE OD BALIYADZERA.
Kostat ce ih posla jer vec druge seme su razradjene a jedva cekali su njihovu gresku...svako svog gura tako da sam uvjeren da ostati bez posla a drugi ce biti dovedeni na pozicije! Borba za fotelje!
Za biro spreman........
NECE BITI PO KOLONIJALNOME UPRAVNIKU DOVIJEKA, LIZACI UPRAVNIKOVIH GENITALIJA - BALIYSKA TURSKA GAMADI!!!! TO JE SIGURNO!!!
Idi lijeci se ,od samog sebe da ne bi postao za grob spreman...
Pošto niste objavili, moram ja Sin lidеra Hamasa prеšao na kršćanstvo: Islam jе droga, Isus jе lijеk! http://***/wp/?p=70864
Kakvi MORONI rade u institucijama BiH,za ne povjerovati!
Ma za sta si spreman?takvi kao ti bi zavrnuli rep i pobjegli kad zagusti majku vam separatističku
O CEMU TI TUPIS MALOUMNA BOSANCUGO, A????? MAJKU TI JEBEM BALIYSKU NAS SU SAMO PROTIV NASE VOLJE UVELI DA SA VAMA TURSKIME PARAZITIMA ZIVIMO U UNIJI, A CINI SE DA VI TOGA KAO "NE SJECATE" NEGO UMISLJATE DA JE CIJELA KOLONIJA BIH VASA, A SMECE TURSKO???? BIT CE DA JE TO OD LIZANJA JAJA, TE KLANJANAJ I KLECANJA PRED OKUPATOROM I KOLONIJALNIME UPRAVITELJIMA OVUDA, A BALIYO?!?!?!
Bas se nesto pitam bil imao muda takve mi rijeci reci u 4oka blago tebi da se hrabar iza "kutije"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a Hammo viju mu glave ,jes vala peškir 100% voli da dudla
SCEO BI DA MU PUSIS JE LI TO BALIYO???? OPCE JE POZNATO JOS IZ JANJICARSKIH DANA KAKO STE VI TURCI VOLJELI I OPCINJENI BILI FALUSIMA, PEDERCINO JANJICARSKA!!!! EEHEHEHEHE
mora da si mu ljubavnik kada si se tako napalio :p :v :v :v
svaka cast.................................. nije mi jasno uvjek misevi nekog velicaju tako je kod svakoga svi oni sto ih niko nikad ne bi ni primjetio u zivotu da bi bili primjeceni to rade to je isto kao u raji uvjek je najgrlatiji onaj sto ga niko ne primjecuje e to su u ovom slucaju ovo troje simunic mia i ovaj njako...........