Ne bi me začudilo da se na slijedećim izborima na listama HDZ-a pojave imena šimunića, martine, ovog papka iz članka i drugih. To je ono, što si "za dom spremniji" to ces lakše izabrat funkciju --> joža za ministra sporta, mia za kulturu, ovaj papak za zdravstvo itd.
NEAM TEBE STO CUDITI MALOUMNA BOSANCUGO, NEGO SE TI PARAZITU ODLIJEPI OD NAS I U SVOJEMU BOSNJAKISTANU RADI STO GOD HOCES!!!! SHVACAS LI TI TO SMECE BALIYSKO, A???? DA LI TI JE TO JASNO KOPILE TURSKO, GNJIDIO PARAZITSKA????
@datherdr žao mi je ali nimalo me nisi uvrijedio. Istina, živim u Tuzli, pretežno muslimanskom gradu, ali ja sam katolik. Zakoni ove zemlje bi me svrstali u bosanske hrvate, ali ja sam sebe smatram bosancem jer mi je to najlogičnije - rođen sam tu, kao i roditelji, kao i baka i dedo. A glavni razlog zašto ne želim imati hrvatski predznak si upravo ti i tebi slični "za dom spremni" likovi, kao i nacionalistički HDZ koji sebe predstavlja bogom danim predstavnicima hrvatskog naroda. Jednostavno, ne mogu se nikako identifikovati sa tobom, josipom, miom, daliborom.
Prikaži sve komentare (223)