Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije problem u republici srpskoj i uzgajivačima nego u krasiću,švraki.refi.čolaku i ostaloj bandi koja je naučila uzimat pare bez motike a sebe stavili za doživotne rukovodioce jer se tu okreće ogromna lova,a za nas uzgajivače je to sve porez na budale jer mi to sve financiramo,možda se i mi jednog dana dozovemo pameti kažem možda.
Zašto je BIH isključena iz Svjetske kinološke organizacije? Zato što niko ne priznaje rasu MILE DODIJANER is Replike Šumske. Kažu to je samo obična džukela :) koja puno laje ...
Za nas ni tu nem mjesta, jadni li smo majko moja.
valjda zato što su Hrvatskog ovčara autohtonu vrstu psa u Hrvatskoj preimenovali u BOSANSKI OVČAR HE HE