Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedaj se dr Dabo opet muslimanske lazi i podmetanja
gdje su ZLOCINCI par excellence Owen, Vance, Mitterand, Major, Stoltenberg, etc pp (istrebljivaci MUSLIMANA iz BiH i EU) da stanu ispred ogledala i pogledaju kakav FASIZAM i GENOCID su podrzavali i na kraju sa TRAKTOR diplomatom Hollbruck-om i Bill CLINTON-om u Dayton-u verificirali. Najcrnji oblik FASIZMA i NACIONALIZMA su oni nagradili. FASISTU sa fotografije neka okace na zid svoga dnevnoga boravka jer su zasluzili i jer im je ON STIT predrasuda naspram MUSLIMANA.
Sad mogu da budu Bog i batina u servskom glavnom gradu Hag-u
J.E.B.E.M. IM KLICU BARBARSKU....
SAMO BIH DA PORUČIM UREDNIKU PORTALA KOJI JE OMOGUĆIO KOMENTARISANJE U KOJEM SRPSKA BVAGRA PLJUJE PO ŽRTVAMA, DA MU SE NA.J.E.BE.M. SVE ŽENSKE ČELJADI U CIJELOJ FAMILIJI...