Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil u cuzi a ova na bolju poziciju...trojkaska gamad dvolicna
Da, Fadil povećao penzije, a DIF-ovci za godinu u ištili PIO fond. Treba pitati, zašto Jelka nije u zatvoru? Ona ne potpisnica dokumenta koji prebacuje pare na firmu Malina. Učestvovala u pljački kao glavna odgovorna osoba u privatizaciji. Ona treba do kraja života da bude u KPZ Tuzla, ženskom odjeljrnju.
Prije nego što počnu da se javljaju Trojkini mamlazi, treba reći da je svu dobit PIO fonda Adnan Delić prebacio u budžet. Umjesto da se povećabaju penzije, to će završiti na tenderima. Tako vam je kad DIF-ovci glume državnike, a ni kolut naprijed ne znaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako biti član ADZ a ne biti direktor javnog preduzeća? Pa mislim da o tome trebamo razmišljati da se to u Ustav uglavi jer nije fer da nisu hahahha
ima ih 7% a imaju vlast nad skoro pola drzave i zasticeni su bukvalno ko polarni medvjed i sad su postavili izdajnicku trojku da im ispunjavaju zelje al oktobar je blizu tik tak tik tak
U Hrvatskoj na stotine visoko rangiranih funkcionera HDZa zavrsilo u zatvorima zahvaljujuci prije svega EU istragama, a kod nas nikad niti jedan jedini. Preplaceni na privilegije, bogacenje i bezakonje. Imaju stotine ovakvih kadrova bez referenci, elementarnih znanja na pozicijama. Od Covicevog zeta, gdje je trojka promjenila zakon da bi postao dozivotni direktor, pa dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Promijenit ce Neka Njiva taj uslov da moze biti clan stranke, pa ce Jelka ispunjavati uslov. To su ti posteni konkursi i biranje najboljih koje su nam obecali Konjakovic i Njiva i govorili da SDA stimanjem konkursa tjera djecu iz drzave. Njiva kod Riste Adzifejza cak i suzu pustio dok je o tome kao opozicionar pricao. A evo narod 2 mjeseca vec prica da ce Jelka proci na ovom konkursu.
Ne mozemo se kutarisati ovih ustaljenih njuska do njihove smrti. Zakoni za njih ne postoje,prave se novi,brisu stari,mijenjaju,stimaju. Ova je trebala biti u ćorki sa Fadilom i ekipom i umjesto da se sakrije u misiju rupu,to i dalje puca na najvise funkcije a matuzalem.
E jebi ga, sad' će onaj prisojski smrdo Grliđ-radman srat' da su Hrvati ugroženi...
Cuj kako? Pa u Ustavni sud guraju stranackog covjeka, a Konakovic i ekipa se prave mutavi. Naredio Covic i Jelka ima da bude zamjenik direktora Agencije za bankarstvo pa kad bi sve pravilnike izmijenjali.
Sram vas bilo! Šta vas briga za hrvatske kadrove i pripadajuće pozicije. Mogu imenovati magarca, ako žele. Oni su konstitutivan narod i kao mnogo-malobrojni mogu da rade šta hoće. Ovo je njihova i košarkaševa era. Samo dokle, vidjet ćemo.
Jednostavno, iščlani se i gotovo. Ne piše da 'nije bila član' stranka već 'da nije'.
Pa fino,isto kao sto nije morala ni u zatvor sa Fadilom,iako je kriva vise nego on jer je ona stavila potpis i odobrila nabavku respiratora.Ona je iz HDZ,a za njih nikakvi zakoni i pravila ne vaze.Tako Trojka potpisala jbg.
Trojka dosla na vlast krseci sve moguce zakone, ustav, sta ih sad koci da to opet urade? Valja Dritan ugoditi Covicu.
nema veze Bosnjo u ekstazi jer je Fadil u zatvoru... od mržnje prema vlastitom narodu s oglavinama na glavama ne vidi šta druga dva naroda rade od države, ne vide kako druga dva naroda ama baš ni za šta ne odgovaraju, ne vide političare s crne liste koji vladaju, ali Fadil je ukrao 10 miliona i on treba da je u zatvoru. glupljeg naroda na dunjaluku nema.
Promjenila je Vlada Federacije konkurs - ukinuli iskustvo u bankarskom sektoru i pasivno znanje engleskog ne bi li ova bila postavljena. "Na svim strateskim mjestima njihovi ljudi - k...ini sinovi" sto bi rekao Dzoni. Ova duboko upetljana u kriminal oko respiratora i izvukla se kao sto niko nikad nije odgovarao za kriminal iz HDZ BiH. I sta je ova trojka i ova vlast drugacija. Namjestaljke, friziranje konkursa, sve samo ne pravila i zakon.
trojka je nadmasila sda u svemu, najvece smece su konakovic i niksic, za fortu i cetnike iz njihove stranke se zna da su neprijatelji BiH i agenti srbije, konakovic je povukao na svog bivseg sefa bakira, najvece razocarenje su sdp i njihov mamlaz niksic
sad ce trojka da mijenja zakon
Vec jesu i zakon i konkurs.
a ti Bosnjo Arlauci kako je Novalic lopov dok Hrvati svoje Ne Diraju nego ih Nagradjuju
Jelka je Dokaz da bi Trojka prodala i Bosnjake i Drzavu za Fotelju
Trojkini kurvinski principi