Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pra li Solakjoš uvjek platu
Fadil Novalić će biti oslobođen svake odgovornosti, jer je u skladu sa zakonom i odlukom Vlade FBiH dao saglasnost Zavodu zdravstvenog osiguranja FBiH da preko Civilne zaštite nabave u to vrijeme Kotone prijeko potrebne respiratore. Sve je urađeno u skladu sa zakonom i pravilnicima i zato će biti oslobođen odgovornosti. Aferu je publikovao i osmislio Čović kako bi preuzro u to vrijeme Vladu FBiH i postavio Jelku Miličević, a preko medija i novinara koje kontroliše SDP.
Pobili narod Ukrali pare I pricate o blazim kaznama Fuj PS A ostali lopovluci imenovanih, pronevjere, kradje, kriminal ????????
SDA JE NSJVECE ZLO BOSNJACKOG NARODA
OsloBasjajuća presuda??? Ko je ovdje blesav?
FADIL NOVALIĆ SE OSLOBAĐA I POSTAJE PREMIJER FBIH, N. NIKŠIĆ SE OSUĐUJE ZA UZP U SLUŽBI SUSJEDA I ŠALJE HITNO U ZATVOR. FEDERACIJA BIH SPAŠENA.
Fadil će biti oslobođen jer nema nijedan zakonski akt koji je prekršio. Ovo sve ako opet presudu ne bude diktirao Marfi (Vrhovni politički, legislativni i sporski sudija u BiH). Pravosuđe je nažalost, po diktatu stranog faktora, svedeno gomilu krpa i zakrpa. Kriminalci u tužižalaštvu poput Dž. Pašića, Čampare i Čavke umjesto da sjede sudskoj klupi, oni režu sudbinu drugima.
Dobra mu ova advokatica.
Prvostepena presuda pada kao ledenica
Ma kakvi nisu oni. To su veliki muslimani i vjernici. Lopovcine bjelosvjetske !
pusie ih svakako je sve bilo LAZ, kao i sama pandemija...
Dotakli smo mi debelo dno kada ovako po komentarima da ovdje niko nema krivnje.Pa jesmo li toliko zastranili da vjetujemo da ovdje nema ama bas nikakve krivnje.Sta zna glupi bosnjo sta je 10 mil mataka,pa on nezna jel posao ili dosao.Stvarno su nas unistili
U PRVOM PROCESU JE GLAVNI SUDIJA BIO MARFI, SADAŠNJA NOVA PRESUDA ĆE ZAVISITI OD TOGA DA LI ĆE MARFI PONOVO ŽELJETI DA SE PROMETNE U GLAVNOG SUDIJU ILI NE.
Fadil će biti oslobođen jer nema nijedan zakonski akt koji je prekršio. Ovo sve ako opet presudu ne bude diktirao Marfi (Vrhovni politički, legislativni i sporski sudija u BiH). Pravosuđe je nažalost, po diktatu stranog faktora, svedeno gomilu krpa i zakrpa. Kriminalci u tužižalaštvu poput Dž. Pašića, Čampare i Čavke umjesto da sjede sudskoj klupi, oni režu sudbinu drugima.
Bolje i Fadil Novalic iz Zatvora da bude Premijer Federacije nego Nermin Niksic sa Slobode
Bojim se da je tuzilastvo namjerno napravilo ogromne propuste da se ove Lopine sto lakse oslobode, il su nevjerojatno nesposobni, nebi me ni to cusilo! Tuzilastvo treba konacno ocistiti od SDA-sapa, sta radi nova vlast, zasto se ne napravi cistka!
Vješanje?
POGLEDAJTE LOPOVA UBICA KAKO SE MODI RAJU KAD DOLAZE NA SUD TOLIKO POKRALI UBILI LJUDE NEDUŽNE SA VENTILATORIMA KOJI SU BILI PO UKC POSTAVLJENI I JOŠ NA SLOBODI FUJJJ I DRŽAVA I SUD TUŽILAŠTVO SVE OKORJELI KRIMINALCI UBICE NA SLOBODI
Fadil Novalić će biti oslobođen svake odgovornosti, jer je u skladu sa zakonom i odlukom Vlade FBiH dao saglasnost Zavodu zdravstvenog osiguranja FBiH da preko Civilne zaštite nabave u to vrijeme Kotone prijeko potrebne respiratore. Sve je urađeno u skladu sa zakonom i pravilnicima i zato će biti oslobođen odgovornosti. Aferu je publikovao i osmislio Čović kako bi preuzro u to vrijeme Vladu FBiH i postavio Jelku Miličević, a preko medija i novinara koje kontriliše SDP.