Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod treba tužiti vlast u ovom slučaju Vladu FBiH!!!
OBRATIMO PAZNJU NA RIJECI KOJE KORISTE BOTOVI I IZJAVE NJIHOVIH KRIMINALNH VODJA!!!! .......................................USUDJIVATI..................................?!!
Neko dobro rece, ovaj nas narod je toliko oronuo inteligencijom pa nema mozga vise niko - da trpimo ovoliki stepen bezobrazluka vlasti i drzave prema vlastitim narodima - ovo je nevjerovatno. Uzeli su nam desetine milijardi maraka kroz poreze, a dobili smo .!. - i to po nosu direktno! Tuzno, zalosno i jadno!
Samo sadaka i ništa drugo
Pa nije niko izgorio po glavi da uveze vakcine i da im se desi afera respiratori..
Nije njih briga uopšte za narod.Njima mogu utomobili i ostale stvari,i tada se ne boje ni boga ni naroda.A kada treba za narod može neki fuš u kojem imaju tala.Nakon respiratora niko ne smije da potpiše ništa jer mediji i narod sve prate.Ali zapamtit ćemo vam ovo sigurni budite.
Neka se sramote glasači što su ih izabrali, izgleda da narod nezna za bolje u BiH
NAREDJENJE VRHA CDA (ELENA-Bas nam ovo lici na nju, ovo 'necete sad nikako!' ) KAZE: Posto su sudjenja u toku broj 1..2..3 itd...zadatak SVIH nas je da na bilo koji nacin osporavamo nabavke i prstom upiremo u RS...prenesi do najnizeg sloja nasih kmetova(botova).
Kaznjavaju narod jer se usudio da osudi lopovluk u slucaju respiratori.
ELENA CAUSESKU....
Koga to zanima,.. ako mora sve biti pošteno...
Blokiraju oni što od SDA ASDA SBB SDP dobiše fotelja više no što treba .
OBRATIMO PAZNJU NA RIJECI KOJE KORISTE BOTOVI I IZJAVE NJIHOVIH KRIMINALNH VODJA!!!! .......................................USUDJIVATI..................................?!! Ps.Ne usudjuje se raja ZATO STO CE HIN HADZIFEJZOVIC PROZVATI?!?!?!?!?!? Hebemmm li vamm majkuuu ! Jos malo!
Zakazali su kvazi mediji poput klixa, Senada Hadzifejzovica i kojejakvih slobodnih novinarcica koji bilo kakav pokusaj da neko nesto nabavi okarakterisu kao lopovluk, kao kriminal, kao pljacku.
OBRATIMO PAZNJU NA RIJECI KOJE KORISTE BOTOVI I IZJAVE NJIHOVIH KRIMINALNH VODJA!!!! .......................................USUDJIVATI..................................?!! Ps.Ne usudjuje se raja ZATO STO CE HIN HADZIFEJZOVIC PROZVATI?!?!?!?!?!? Hebemmm li vamm majkuuu ! Jos malo!
Neće, briga bjih za mase, većina njih je otišla u susjedstvo na pelcovanje, a ovdje neka se sve uruši
Prvo izborni zakon da se rijesi, pa tek ostalo!!! :)
Qcobolja vlasti za svojim narodom?
Bisera otkad pišeš za klix...izdajnice!!😂😂