Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej SMRT FASHISMU, imas ti pametnih, rat se nije trebao desiti niti su ove 3 nacionalne stranke ikada trebale dobiti vlast samo kako znas sve ima svoj uzrok pa tako bi trebao i znati sta je bio nastanka SDA. Ne mozes one koje se brane porediti sa onima koji napadaju. Ako si bosnjak, znas da nije bilo SDA, ti bi vjerovatno zavrsio prerezana vrata kao i mnogi od tih 250 000 bosnjaka ubijenih u ovom nesretnom ratu. A ako nisi, onda te to mozda i ne zanima, ali trebalo bi. Ako hoces da vidis sta je ta SDS radila za vrijeme rata, procitas "Satanski Sinovi" od Seje Omeragica. Mozda ti to pomogne da shvatis sta je razlika izmedju kasapina i branioca.
Poslije Konferencije osta noviizgradjena (ili renovirana) Sokolova hala. Nekome? Poslije izgradnje Mosta renovirani aerodrom ce ostati. Kome?
Glasajte za stranku Bosne i Hercegovine!!!!!!!Please!!Oni su Dobri:D
na vašu žalost sdp nije manjina u BiH, a vidjet ćemo ko će dobiti opštinske izbore, dosta je ljudima barem u sarajevu nacionalista, sve tri navedene stranke su ista govna, žali bože samo svih tih silnih miliona, bolje da su ih podijelili šehidskim porodicama i poginulih boraca, nego sto će se gozbiti dole na račun nas svih!
Za muki, mehlem i ostale neonaciste... NEONACISTI JA NE VRSIM NIKAKVA POREDJENJA... JA SAMO GOVORIM O CINJENICNOM STANJU A ONO KAZE: U RATU U BOSNI I HERCEGOVINI KOJI SU IZAZVALI FASISTI SDS-SDA-HDZ KOALICIJE STRADALO JE OKO; 1. 250 000 MUSLIMANA (UPITAJTE SE KO IH JE POBIO) 2. 180 000 SRBA (TAKODJE SE UPITAJTE KO IH JE POBIO) 3. 30 000 HRVATA (NARAVNO UPITAJTE SE KO IH JE POBIO) AKO MALO BOLJE RAZMISLITE TIM SVOJIM BLIJEDIM, BOLESNIM NACISTICKIM MOZGOVIMA MOZDA ZAKLJUCICETE DA IH JE POBILA OVA GORE NAVEDENA KOALICIONA BAGRA KOJA JE VODJENA BJELOSVJETSKOM MAFIJOM ODRADILA RAT NA OVIM PROSTORIMA.. A TO STO SMO SE BRANILI I OBRANILI E TO JE SMIJESNO I ZALOSNO UJEDNO...
pa kada placamo most franje tudzmana zasto nemozemo placati mostu u mostaru koji je puno normalniji nego franjo tudzman
vidim bit ce koncerti... balet.... umjetnicke izlozbe... slazem se al' imal' mevluda gdje? apsurd je da Stari most koji je simbol islamske civilizacije prode bez islamskog programa.... il' se to organizacioni odbor stidi sto su muslimani?!
Volio bi samo znat za koga bi to ovaj tip"Smrt Fasizmu" glasao u narednim izborima. Sto kaze muki, SDA i SDS su dvije stranke. E sad ti meni reci da bi SDP uradio to bolje. E mater vam komunisticku pa dokle vise. Srecom pa vas je manjina u BiH.
Slusaj aaaaaaa nisam ja zvijezda legenda, star da o meni komentarises. Temaje : Svecano otvaranje starog mosta.Vjerovatnosi ostao bez komentara, ako imas neki ideja mores dase pokazes, ili da kritikujes . Dobra kritika moze da urdi plodom.
papak jedan suti i smiri se. kako te nije stid i sram da poredis SDA i SDS. to je isto ko nebo i zemlja. ko da je pod parolom SDa pobijeno 10 hiljada ljudi u tri dana. sram te i stid bilo komunjaro jedna
Evo kako to rade fasisti i masovne ubice koalicije SDA-SDS-HDZ... Dovesce oko 1400 djaka iz srednjih i osnovnih skola sa obadvije obale Neretve koji ce svojim "pjevusenjem" i recitacijama "uvelicati" ovu svecanost. Posle predstave ce im podijeliti po kesicu "Kiki" bombona a upisati da su ih pet dana hranili i oblacili i tu ce "OPRATI", mozda pet-sest miliona maraka, dovesce nekoliko "znacajnih" pozorisnih gripa iz Kalesije, Zabrdja, Kukavica, i jos nekih takodje "ZNACAJNIH" kulturnih mjesta cije ce takodje pjesmice i recitacije izrezirati poznati svjetski reziser KARFIOLOVIC.. Uz njih ce se naci i "VELIKA SVJETSKA IMENA" iz Rock muzike iz Stoca, sa Sokoca i ostalih svjetskih centara, narodnjaci koji ce ako treba cijelu noc vristati za flasu lozovace "PLJOSKE"...Oni ce za svoj trud dobiti po nekoliko kifli, a KARFIOLOVIC ce mozda dobiti i 1000 maraka i tu ce se "USICARITI" jos tri miliona... "VISOKA GOSPODA" iz SDA-SDS-HDZ-koalicije ce pozvati preko hiljadu sto svojih sto stranih "GUZICARA" koji zderu po pet porcija janjetine i svinjetine za jedan obrok i tu ce se stvarno potrositi jedan milion, a jedan ce se otpisati na troskove sendvica koji ce VISOKI GOSTI" ponijeti za "USPUT" i eto ode DESET MILIONA MARAKA.. Dobro je to Tihic sve proracunao, a i dogovorio se sa svojim partnerima da na tri jednaka dijela podijele pare koje preostanu, ali to javnost ne smije znati... RADI SE SAMO O "MALOJ" SUMI KOJI CE SDA-SDS-HDZ- FASISTI PODIJELITI MEDJU SOBOM-CIRKA DEVET MILIONA DEVETSTO PEDESET HILJADA MARAKA... A ZNATE LI KO CE IZDVOJITI OVE PARE... PA VI OVCE KOJE SU OVI KLALI U CETVEROGODISNJEM RATU A SADA SU VAS PUSTILI DA SE RAZMNOZAVATE I DA IM ROBUJETE... PA GLASAJTE ZA OVE FASISTE... SMRT FASISZMU SLOBODA NARODU!!!!
CITAT: Za program svečanosti otvaranja Starog mosta bit će angažirano 2.500 ljudi. _______ Kome se obratiti za posao ili je vec sve popunjeno. Govorim engleski i ne volim Berluskonija.
nemoj vise elsa, za ime boga! ne seri vise, glupa si ko neka stvar, poklopi se i drzi se tog svog mekdonaldsa u americi, stancaj cheeseburgere i uzivaj. ostavi se razmisljanja, povrijedices se bezze...
Licno mislim da sama ideja i projekat zasluziju veliku paznju i da mostovi spajaju ljude ,gradove, kulture , civilizacije, treba uloziti dabise sveto isplatilo kroz dugorocne programe turizma. I zato nedizite paniku treba ulagati ne samo u mostove nego i u druge grane , u infrastrukturu, industriju rudarstvo ,turizam ,poljoprivredu, elektroprivredu I.T.D. treba samo traziti kredite i ulagati u razvoj, pacese to sve isplatiti posle izvjesnog perijoda. Moguceje da nece svi projekti uspjeti,ali toje sve u sastavu rizika.
Molimvas mozelimi neko pruziti informacije o visini zaduzenosti Bih kod banaka i svi ostali svjetski cidbenika, hocu da kazem daje FRANCUSKA zaduzena 1000 da hiljadu milijardi EURA, e sadevo o ovim nekim milijonima pisete toje sica , sitna para.