Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NON PASARAN !!! POZDRAV IZ HRVATSKOG STOLNOG GRADA MOSTARA I HZ HB
Prvo trazite od vasih nazovi-delegata da vam obezbjede prevod govora EFENDIJE INCKA pa zakljucite gdje ste. link; http://www.usip.org/newsroom/multimedia/audio/deep-political-crisis-in-bosnia-and-herzegovina-how-can-the-international-
Reketaši, crnokošuljaši, mesari i ostala fashistička bagra i dalje glumi da ima državu i vlast. Ima, ali 24 posto. Za ostalo narodu koji zastupaju nisu još rekli da je izgubljeno, i to za sva vremena. nego, serbez birajte rukovodstvo, samo naprijed!