Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt, ko kornjača!!
sve najbolje
Niko nije primjetio ovaj "mali detalj". Zato mu se i posrecilo u zivotu jer je bio posten i dobar covjek i to kada nije ni morao nego je mogao iskoristiti situaciju i uzeti za djaba. Vecina naroda jedva ceka da prevari nekoga. "Bilo mi ga je žao. On je bježao jer je to bilo pred početak Drugog svjetskog rata. Nagovarali su me da mu ne platim jer to mogu dobiti džaba, obzirom da je vodenica bila izgrađena na mom zemljištu, ali to nisam htio. Pošteno sam platio" kazuje najstariji živući Mulamujić."
Keksi, ovaj mali detalj se podrazumjeva. Nije ništa neobično. Poštenje bi trebalo da bude vrlina svakog čovjeka i nikog ne bi trebalo da iznenađuje. Meni su zasmetali oni nepošteni koji su ga nagovarali da uzme tuđe, ali oni sigurno nisu proslavili stoti rođendan.
treba covjeka provozati po carsiji malo cesce a ne svakih 100 godina, sretan rodjendan, ostao u zdravlju i rahatluku jos dugo.
sretno al sto treba covjeku 100 godina
Nek je sretno Mujo... I da jos mnogo puta obidjes carsiju...
E Mujo, sretan ti stoti rođendan. :) Dobar ti je recept za zdrav i dobar život. A dugovječnost? Dobra je dugovječnost ako je čovjek zdrav i vitalan. A ako nije, lijepa je i smrt. Starost u bolesti je patnja. A ima mnogo starih i nemoćnih, koji zovu smrt, a smrti nema. Sudbina je presudna.
Nek je sa srecom Mujaga...
OPRAŠI ME MUJAGA
bi on da mu se more podić
Hoće hoće baš ko i ja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)