Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zahtjev nerealan, ali zato je REALNO da GOSPODA poslanici i ostala svite imaju po 5000- 6000 KM. e sramote neviđene
sve firme koje postoje samo na papiru, a ne proizvode nista osim naslova u vijestima o pjesacenjima radnika, to pod hitno pozatvarati I eliminisati jer nije fer da se od poreznih obveznika daju nekakve plate,bonusi,jednokratne pomoci ljudima koji uopste ne rade I ne proizvode...vrijeme komunizma je proslo, radnike treba placate po satnici,koliko radis-tolika placa.
koliko onda treba placati budzetlije koji tek ne rade nista?
Ne znam zašto se radnici "Aide" ne usmjere i prema Vladi Federacije koja je iz iračkog duga Fondu PIO doznačila sredstva u iznosu od cca 10.6 miliona KM za podmirenje duga po doprinosima, od koga samo za izmirenje obaveze firmi iz Novog Travnika (koje nemaju veze sa iračkim dugom) u iznosu preko 5 miliona KM, a prema firmi sadašnjeg direktora federalnog Zavoda za PIO/MIO Zijada Krnjića u iznosu od BNT "Food Comerce" d.o.o. Novi Travnik u iznosu od 26.775,40 KM.
pa stvarno ste bjednici i bezobrazni. pa dokle više ovi neprave federalnu vladu, oni državnu fakat im treba ponovo na ulice izaći i ivi do kraja jebeš više ovo zajebavanje
a kome izaći na ulice? da li možda liku koji ne odustaje ni za pedalj od svojih početnih zahjeva u tzv "pregovorima" onda ne treba ići u Tuzlu ili Sarajevo več zna se gdje.Kad u pregovorima imaš lika kojeg boli ona stvar za Bosnu ali i za narod teško je iz toga izvuči šta dobro, a još bi i ti izlazio na ulicu,fahrin igrač ,šta li?
Bakira na Poljinama posjetit ... To je najbolje, on sve zna i za sve je kriv, a možda kad se drugi put ode kod babuke na jahti vozat donese i nešto konkretno ...
Ili je IDIL ili je Aida, bez stanka .
Ova vlada je stvarno nevjerovatna, kad je bilo pljackat Aidu to je bio relalan zahtjev, zato sto je gospodi u koznim foteljima tako odgovaralo, sada kada je njima iz djepa da lova ode, eh onda je to nerealan zahtjev. Istina je da je ovo tzv. kapitalisticka ekonomija al gospodo Vi ste vlasnici Aida, a kada se neplacaju doprinosi radnicima, tada je vlasnik (privatnik) odgovora. Buduci da ih niste privatizovali, Vi ste ko vlasnici odgovorni za njih.