Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne rasipajte pare. vazda kasnite dvades godina. kad ste famelijarno poklopili sve što se poklopiti moglo, sad sirotinji nudite par desetaka hiljada KM da pokrenu nemoguće biznise za koje su sad potrebne stotine hiljada za bilo kakav početak. nego vi lijepo uvedite naknadu svim nesaposlenim 50% od minimalne plaće, pa ko hoće nek radi, a pustite ko i do sad da se biznisom bave biznismeni.
Borci se trebaju obratiti u prostorije PDA(SDA) i SDP i pitati ih kako se zapošljava u UKC, ZZO, Službu za zapošljavanje, Aerodrom, i druge javne institucije TK.
prvo se zbrinula familija i stranački jarani po elektroprivredama, rudnicima i telekomu pa sada 27 godina nakon rata došli na red i borci, aferim SDA tako i treba sa stokom zaostalom, opet će glasati za vas ne brinite
Kakva boračka svi smo u penziji ili pred penzijom.
Zbog ovakvih Tuzlaci emigriraju iz drzave. Sve usmjereno podrinjcima i borackoj. Hocete li napraviti poslije i unuci da imaju prednost pri zaposljavanju kao boracki dodatak ? 2010 godine sam zavrsio Fax i dalje ne mogu naci posla u struci jer uvijrk prednost a "boracka" koja je onda svrha mog zivljenja u Tuzli kada se u svom gradu ne mogu zaposliti
Sve fol djeca nekih boraca, invalida ko da smo ratovali 45 godina...
De vi njima dajte normalne pemzije pogotovo za nezaposlene a poslove ce naci sami.