Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U rs JEDU GOVNA
ZIVIO PREDSEDNICE MILORADE!!!!!!!!
Drago mi je da vide da ne postoje nedodirljivi iako ne podrzavam ni najmanje Dodika i Dodikice molim Boga da neko stane u kraj nasem korumpiranom Tuzilastvu. Iz Tuzilastva informacije cure, zasticeni svjedoci postaju na prijedlog Tuzilastva povratnici u teskim djelima ...60 minuta objavljije razgovore prisluskivanja i info koje Tuzilastvo ima ali ne procesuira, dokaze sakrivaju i izjave gube koje ne zele da se nadju iako su uredno zaprimljene i evidentirane, znaci neko prodaje informacije i igra se sa ljudskim zivotima. Npr. taj isti sada Gregorian kada je cuo da ima prijetnja bombardovanja bolnice Februar/Mart 2008 ne sjecam se tacno umjesto da se angazuje da se pronadju teroristi i oni koji prijete bombardovanju on naredjuje izmjestanje Muhameda Gasija kojem je potrebna hospitalizacije u zatvor. Evo ovaj jedan primjer mislim da dovoljno govori o njemu i odlukama koje donosi. Barem neka ih Dodik malo nasekira kad nema niko drugi da im stane u kraj:-)
Neda se Mile zna on da je napad najbolja odbrana, ako hoće već da istražuju neka napišu protiv koga je osnovana sumnja a ne n.n. lice, skontao je Mile da mu hoće napakovati kao i Čoviću i Jelaviću, kad neko nešto traži za svoj narod ovi iz OHR podpomognuti Muslimanima kojih je oko 80% u OHR-u preko stranaca napakuju optužnicu i na kraju pojeo vuk magarca kao u Čovićevom slučaju , Čovića i Jelavića su optužili kad su tražili HB, sad imaju u planu Dodika jer ako ovi iz SA nastave sa napadima na RS on će raspisati referendum a da bi to spriječili moraju ga okvalifikovati kao kriminalca.
Ja sta brate, ih da sam ja ziv...
jasta brate, ovi stranci misle da su iznad zakona mogu da rade sta hoce i nikom nista mozda u Federaciji gdje niko nema muda za bilo kakvu akciju ali kod Srba to vise nece prolaziti svaka cast g. Dodik ponsni smo na vas
Pa ja, lopov se boji. Pa konta tuzbu protiv sebe tuzbom prikociti. Ali ne to ce opet prpagandna masinerija RS publicirati kako svi Srbe mrze i kako Dodik s ovim spasava RS. Spasava lopove, eto koga!
BOG PA DODIK!!!
Da da, nema bre šale samnom! :)