Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naplati ovaj badnjevic fino pljuvanje sda i vlasti
Kao da svi zaboravljamo ko je i kako sagradio ovaj objekat. Bivsi gradonacelnik skaka je sagradio ovakav objekat sa staklenom fasadom bez gradjevinske dozvole. Dva su rjesenja: 1.srushiti objekat; 2.legalizovati objekat i naci mu namjenu. Ovo rjesenje sto nova vlast predlaze izgleda sasvim u redu!
Jel ovo Kemin mali predlaze? Moze li ovo da bude nešta za Genetski Predodredjene ? Centar neki GEN plus
Gradonacelnica Karic ne podrzava slobodu izrazavanja ali punu podrsku daje nepotizmu u gradskom vijecu...
Kahvedzija ce vam malo ipak zabiberiti Sukob interesa je zanimljiva kategorija
"Krivične prijave protiv odgovornih u slučaju izgradnje ovog objekta je podnijela i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić". Razlog je, da podsjetimo taj što je objekat veći od prethodnog. Ja ću reći da je ovaj novoizgrađeni objekat grandiozan. I sad ti isti planiraju da se uvale u taj" višak" prostora sa "privatnom" institucijom. Ovo su čisti ublehaši i populisti!
Valjda kontaju da ako toj novoj ideji dodaju ono: Projekat osnivanja naučno-istraživačke infrastrukture i još par zajebanih riječi poput digitalne transformacije, razvoja novih tehnologija i inovacija, da će raja da proguta foru. Cccc Al što je najgore, HOĆE.
Kontate da ce vam proci Verlab poslodavac supruge jasmina ademovica Ugostiteljstvo ostaje iako je objekat stetan po okolis Badnjevicu direktorska fotelja za respiratore Ali zaboravili ste na izmjene krivcnig zakonodavstva popularne smitove izmjene Ceracemo se itekako
Svako u carsiji zna koje pare su se ovdje oprale i da je u sve bio ukljucen i sin Denisa Zvizdica. Ocito o tome vise price nema.
I sta bi sa tim krivicnim prijavama.
Nisu svjesni kakav je Badnjevic kriminalac, ali polako svi cete vi zajedno sa njim u Zenicu! Sram vas bilo, kriminalcima sve dajete!
Koji odraz našeg nemanja identiteta i uopšte pojma o bilo čemu. U šumu na vrhu jedne od najljepših planina, kao doček sa žičare, ljudi stavljaju čelik, staklo, beton, metal, elektriku... Valjda bi trebalo da bude drvo i prirodni materijali, da se uklapa u šumu i zelenilo. Ovako isto svemirski brod da je sletio. Ali, to je ono što bošnjo želi, kič i da se vidi da smo New York.
Idi malo do brusa pa da vidis kako se gradi u zasticenoj zoni na osmicama napravili tibru sve u zasticenoj zoni trebevic To ti ne smeta jer nema sda da tu pravi
Nova vlast novi talovi. Sjasi Kurta da uzjase Murta. Samo lud ili pokvaren covjek moze stavljati u vidikovac na Trebevicu kompjutere i kancelarije sto moze bit u podrumu bilo koje zgrade. Ja budala.
Stepenice kao u starom Egiptu
Kad su vec skrhali toliku lovu i posjekli sumu da bi dobili vidikovac, onda i treba tu da bude restoran i kafic, da neke pare grad vrti. A oni bi sad da sve to daju nekoj svojoj ekipici za “naucno istrazivacki” rad. Strasno
User1506, da razjasnimo stvari, evo cinjenica: 1. Objekat izgradjen dok je skaka bio gradonacelnik; 2. Objekat uradjen sa vecim gabaritom(nelegalno) od dozvoljenog; 3. Nista od sume nije posjeceno jer se nalazi na mjestu starog vidikovca(kod nadoveze); 4. Rjesenje: ili srushiti ili legalizovati!!!! Nema treceg rjesenja!
Idemoooo. Iz temelja. Krimalna hobotnica 2 dio.
Jel poskupila žičara za turiste?
Nas preddlog Keminog malog da istražuju ko je genetski predodređen
Eto gdje ce nam zavrsiti pare od licnih karata☝️