Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroji Armija Republike Bosne i Hercegovine!!!!
hahah samo Bosnje slave ko pobjedu osvajanje vrha neke vukojebine hahah koma ziva
komsic stigao iz apartamana na vlasicu, a pravi borci nemaju ni za kifle
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koga smo mi pobjedili ?? Pa da nam nije bilo HR ne bi bilo ni BIH ...
Hrvatino jesi li se to pobošnjačio preko noći?? Pogledajte mu ostale komentare 😂😂😂
Heroji.Samo tako.Dika i ponos Armija BiH😊🇧🇦🇧🇦
Sad ko živi u zabludi.oni koji tekbiraju i alahuekber kao neki ratni pozdrav koristeili vjerski neznam ili oni koji misle da bosna može funkcionisati kao normalna drźava bez očenaša krunica tekbiranja.mislim da ovo stranci dobro razumiju i da nisu oni neprijatelji bosne koliko smo mi sami.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
kakvo su to samo luda i dobra vremena bila za istinske patriote
O kakvom oslobađanju se ovdje priča. Jedva zadržali 23 odsto teritorije, kakvi uspjesi i bakrači.
Bosnjacki narod je najcestitiji narod na Balkanu. Samo nema ni trunke političke pameti, kada dopušta da ga vode izdajnici, prevaranti, kriminalci, hodzice i ostala bagra. Valjda će naučiti dok još nije kasno.
Najčestitiji? Nema naroda koji toliko laže i stvara mitove kao Bošnjaci. Nedavno Bakir na saudijskoj TV kaže kako je Bosna okupirana bez kapi krvi, kako su bosanski kršćani jedva dočekali turske okupatore da se poturče.
Bosnjacki narod je najcestitiji narod na Balkanu. Samo nema ni trunke političke pameti, kada dopušta da ga vode izdajnici, prevaranti, kriminalci, hodzice i ostala bagra. Valjda će naučiti dok još nije kasno.
Jel neko zna ko je radio onu drvenu fasadu na Domu?!🤔
ovo je zemlja Katolika Bosnjaka,Muslimama Bošnjaka i Pravoslavnih Bošnjaka
Eto otidjite na Kupres 25 km zračne linije pa napravite to ako možete ili na Sokolac E u tome je problem
Samo da porucim pravoslavnoj ganadi, od Vlasica do Banja Luke orepisljaj hoda. Ah da, i nema vise JNA da vam predaje gradove u ruke kao i opremu i miniciju, ovaj put ste sami.
Svima treba da bude jasno da ćemo krv dati za državu BiH
Čisto falsificiranje historije! Muslimansko-bošnjačka ABiH nije ostvarila nikakve pobjede protiv VRS. I dan danas VRS bi drzala 70% BiH da poslije splitskog sporazuma od 22.07.95 HV nije riješila stvar. Jedini uspjeh ABIH je masakr i protjerivanje Hrvata srednje Bosne ih nekoliko gradova.
Ovdje treba svake godine okupljati hiljade mladih ljudi, ucenika i napravit casove istorije, povezane sa druzenjima, nacionalnim jedinstvom i zavjetom da cemo biti spremni na sve da ocuvamo nasu drzavu BiH
Mihajlo Petrovic je ponosan na vas. Zvijela Armija RBiH !