Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozivam klix pred općinu novo sarajevo, oko 12.00h pa to je luda kuća. red za ovjeru dokumenata "kilometarski" a unutra - šou. Frajko skine masku kad je ušao u zatvorenu prostoriju, kaže toplo mu. momak što se brine o poštivanju mjera, pušta svoju raju, rukuju se, grle, maksuz skine masku da se "ispozdravlja". ma ima da se zabavite za tri-četiri članka.
@Afrim najbolja mi je fora, trake za distancu od 2m a unutar ta dva metra 5-6 ljudi ...
@Afrim što mi ove selje idu na živac sa ovim električnim točkom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čitao sam malo na Facebooku komentare vezano za ovog momka što je umro jutros, Zukića. Red teorija zavjere, red šprdancije na račun preminulog, red raznoraznih idiotluka kojih bi se svako normalan postidio. Koja smo mi gamad od naroda, to je za proučavanje. Kako reče neznani komentator, "Ko nas je kleo, nije dangubio."
inace u Sarajevu zivi preko 90% intelektualaca ili ti ga FGR(foca,gorazde,rogatica..) gledam ove lobanje pa one prosto odisu nekom pismenoscu i duhovnoscu..
E zato ćete se ovo ljeto i šetati samo po Sarajevu, i nigdje dalje od Neuma nećete moći na more - jer ste stoka nedisciplinovana, nećete maske i zaražavate se listom
Najveća glupost je sad i ici na kafe ili u restorane. Samo malo pogledajte kako se šoljice samo properu hladnom vodom malo posuše i ide nova kafica. Nema tu pranja deterdzentom ni na mapi. Al nama je to vrh ekonomije kafići, pa ovi iz kriznog štaba ništa ne poduzimaju. A realno bi trebalo kafiće i restorane zatvorit i njima nek država pomogne
MA ISTO JE I U TUZLI I U DRUGIM MJESTIMA.... STRAŠNO!! PROSTO NE VJERUJEŠ KOLIKO JE SVIJET BAHAT I NE MOŽE NAJOBIČNIJU DISTANCU I MASKU DA DRŽI !!!
Sad ce admini sa 10 svojih nickova da napišu poruke tipa zatvorite kafice, restorane samo da dobiju odgovor mase. Klix je posto portal Ruskog uticaja u BiH jer se.ponaša kao da mu je Putin vlasnik a samo je u pitanju sitna reklama ruskih banki. Klix je postaonportal širenja propagande rusije i srbije i ako bacuska kaze sledece godine idemo u potočare da oplakujemo ubijene ruske i srpske vojnike.
Kako ne shvatate? Od maske se ne vidi šminka (novi sjaj, puder i šta već...), fino podšišana, nauljena, ofarbana brada, novi zubi, ne ide u 'čale, kačket, mahramu ili hidžab i sl. Kak'a korona, to tamo negdje.
Vidim da neki ovdje seruckaju o jelu, piću i maskama. Šta je s ovima što hodaju. Ne vidim da neko ide ulicom i jede, pije ili puši?
Nisam bio u Sa vec 5-6 godina, ali cini se da je poluprazno, i ulice i terase.. Prije je sve bilo puno,po cijeli dan... je li Corona ili nesto drugo??
Sa takvom strascu pisu o maskama kao da su lijek
Suvisno je komentarisati
Krdo
ma ko vas grebe kad ste neodgovorni. Treba se radi vas covjek zaraziti , odnjeti roditeljima.... Majmuni
Po ovom članku treba jesti i piti po restoranima uz obavezno korištenje maske !? Jesam dobro ovo !? 😂😂
Maske su vam nikakva zaštita.
@Scorpio - Reci to hirurgu ako zavrsis na operacionom stolu ;)
a juce cmizdre, joj unro mi jaran onaj momak od jucer