Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, nije mi žao što sam glasao za DF, ako ništa makar su malo zakomplikovali ovim lopovima neke stvari.
Stranka Destrukcije i Anarhije...
Ma šta govorili, još je samo DF kako-tako poštena stranka.
tvrdo_realan "Komšić... Ne bih da komentiram, jer mi je potpuno nejasna osoba. Da je svojim gestovima i pogrešnom kadrovskom politikom sam doprinjeo razaranju te stranke, to je evidentno." NADAM SE DA STRANKA NIJE RAZORENA- MOGUĆE JE RESETOVANJE POD USLOVOM DA SE ŽELJKO " OSLOBODI SVOJIH RANIJIH I SADAŠNJIH " DRUGOVA". JARANSTVO VAN POSLA, STRANKE, JE APSOLUTNO OK. aLI MJEŠATI BABE I ŽABE JE NEMOGUĆE!
zalosno je sto se pojavi jedna stranka koja pokusava da radi i bavi se konkretnim roblemima i pokusava da ih rjesava i onda krenu diskvalifikacije tipa "komunisti", "ubaceni elementi", "izdajnici" i sl. epiteti kojima se tako lako sluze vladajuce strukture klero-nacionalnih oligarhija a narod to pusi kao "ma vidi stvarno, sta ce ba oni... cuj sta bakir, dragan.. kazu za njih" i tako mi i dalje ostanemo u istom blatu u kojem smo od mescini septembra/oktobra 1996. i prvih poslije ratnih izbora.
Sada da ima pravde i zakona sve clanove vlade zajedno sa premijerom koji su iz HDZ i SDA u zatvor po kratkom postupku daj vec jednom sklonite lopove iz ove drzave iza brave.
Fadil sigurno najpošteniji političar
Svaka cast DF-u za ovaj potez iako ih ne mogu jer su usli u koaliciju tu hebenu
NA KLIKXU 90% NOSTALGICARI .
Sta se cudite, za koga ste glasali prije godinu dana? Ili ne znam za koga cu? Demokratija ti daje pravo da glasas za onoga koga manje mrzis jer nemas izbora
Upravu? Sta to znaci?
da je radoncic castan covjek a cisto sumnjam sad bi izasao iz ove koalicije I pusti niz vodu bakira I covica sa df do promijena
Šćepo nije častan čovjek. To dokazuje već 25 godina. Sve svoje frustracije lijeći kroz politiku i kriminal! Kuku i lele narodu sa ovom OSOVINOM ZLA!
Ova drzava ko glup gluplji
DA je neko podnio da se ojheni ustavnost zadnjih izbora na osnovu kojih je ova banda koja ne preza ni od čega zasjela skontala bi da su NESUTAVNI ( nije provedena Sejdić Finci)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba,Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja.
OSOVIN AZLA - narod vrijeđa, pljuje, pljačka, izvrgava pamet sprdnji i pije krv na slamčicu, neda posla i hljeba, A NAROD TREBA DA IH TETOŠI! NAROD ĆE IH NA AJFELOV MOST I SUDITI I PRESUDITI. sAMO SRP I ČEKIĆ!
golemo ipak DF u pravu. ljudi htjeli ispitati milijunske kradje; ovi oformili nove nadzorne odbore; vuk pojeo magarca al kad tad istina izadje na vidjelo