Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne dođe pacjent neki kao onaj iz SBB-a !
Nadam se da ce doci covjek koji ce da posteno radi svoj posao i ne glumi sveca.. !!
samo nek nam nema Radončića, neka se on priprema za kampanju trebat će mu puno rada obzirom da ga čeka krah
Eh sad je red da se izabere pravi ministar sigurnosti jer je Radoncic opravdao epitet da je "ministar nesigurnosti"...
zlatne kasikeee kupite zlatne kasikeeeeee :D SDA ce predloziti zlatnu kasiku za precjednika
Sad SDA samo ceka jednu stvar a to je da popuni ove fotelje i da moze nastaviti sa opstrukcijama i sa kradjom ove drzave.
Nada se SDA da ce od izbora sjediti u tim foteljama, pa ne zele da ucestvuju sada, da im se ne bi reklo da nisu nista radili ... ali dzaba im, zna narod ko su i da su godinama sjedili na tim pozicijama i unistavali drzavu.
E sad ce SDA da rasplete ruke da se bori za mjesta,da jos malo do izbora kradu i zaposljavaju svoj kadar.Jest im urodilo plodom.
SDA dala prijedlog da se smijeni Radoncic i sad ne zele da ucestvuju u izboru novog ministra sigurnosti BIH. Koji muljatori.
hahhaha ogradjuju se ljudi, pa ce kad dodju izbori pricati kako oni nemaju nista sa stanjem u drzavi...
Samo neka se SDA ništa ne pita, vidimo kako su se pitali i do čega su nas doveli