Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrahim salje pelcere sa ekonomije.
Ovo je velika ideja bega Hadžibajrica
sta je tacno uredjeno??
Ovoliki tekst za pokosenu travu, jer ja na slikama ne vidim nista sto je dodatno uredjeno. Prostor je odlican ali istovremeno pogresno uradjen. Biciklisticka staza lose obiljezena, a pri tome, tik do nje postavljene klupe pa mi se cesto znalo desiti da naletim na ljude na toj biciklistickoj.
Zar se ne zove “Park prijateljstva”?
Barem tako Google “kaže”.
Odlicno! Jos se moze obogatiti sadrzajem. 2km setalista od Vijecnice do Kozje cuprije, a svi se zale da nema zelenila. Isto tako za 6 min od Vijecnice na Trebevicu, u sumi...
Ima li poskoka ili pitbulova, kako u životinjskom tako i u ljudskom obliku?!
A, nije to to dok Hadžibajrić ne mahne lopatom :(
prije bih je nazvo aleja narkomana
Zašto? Mnogo je lijepo. Bio sam sa bebom i suprugom ovih dana dva puta, nisam vidio narkomane.