Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žešće, BLEBETALO!
Ja osuđujem ove što su je uništili, ŠTO JE NISU NJEMU U AVLIJU METLI pa da si ima lični nacionalni spomenik i da bude FACA.
jebem te u usta
BOLJE RECI KAKO SI KĆER ZAPOSLIO A JADNA NEMA POSLA BEZVEZE SE DOSAĐUJE NA POSLU...AJD TO ODGOVORI LOVRENOVIĆU CRNI TIĆU ;:)
mora i on ponekad da lane, da se cuje da postoji .
E ako nam bomba treba biti spomenik ne znam onda gdje idemo.
seri seri moj bijeli galebe
Koliki tekst o jednom ustaši - početniku
malo komisija, malo parice, malo odmor ovamo, malo odmor tamo... ljepota zivota nasih admistrativaca... cudi me da za bombu na malti nisu napravili posebnu komisiju, koja bi zasijedala par mjeseci, dok investitori izgradnje na toj lokaciji ne padnu pod uticaj i u ocaj sto ne mogu graditi, pa ih malo podmazu, i hop, sve funkcionise. cuskije ce poceti padati sto se ovo ovako brzo rijesilo...
Amra Hadzimuhamedovic je sestra najveceg ustase medju muslimanima Rusmira Mahmutcehajica. To su dva najveca zlabu BiH
bolje spomenike, nego ljude!!!
Žešće,BLEBETALO!
lovrenovicu popusi i ti i tvoji naci. spomenici :)