Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nemam ovih problema zaista.. Ja sam se na popisu stanovnistva izjasnio da govorim Jugoslavenskim Jezikom =) To je jezik kojim vecina stanovnika u Sarajevu,Beogradu i Zagrebu prica..eto reko to ti je Jugoslavenski jezik.. A Hitleri koji dijele "narod" i "rasu",ne igraju na moju kartu.. E da je to uradilo tri miliona stanovnika u BIH,politicari nebi imali kome da mamuzaju mrtvog konja.. I nikad nisam glasao na izborima,a razlog.Kad bude Tito Partija,tad cu glasati.. A da mene neko svrstava u "narode" , "redove" i "rase" e vala nesh majku ti Hitlerovsku..
nadrealisti davno objasnili: čaj? šta je čaj??? aaaaaa, misliš "čaj"?! ja konto hoće jaja.....
Ustavni sud BiH u presudi od 25. juna 2004. predviđa 'mogućnost jednakog korištenja bosanskog, hrvatskog i srpskog jezika ne samo pred institucijama BiH, već i na nivou entiteta i svih njihovih administrativnih jedinica" Mislim da je sve jasno.
Ja ovo nista ne razumijem...a o cemu je ovaj clanak?!
U Bosni se prica bosanski to je normalno. A sto sad okupatori 49% RBIH nesto pokusavaju to je druga prica. Kad se oslobodi okupirani dio RBIH onda ce se i tamo postovati bosanski jezik...
Ja i usrani dodik govorimo bosanski...
"Ustavni sud BiH u presudi od 25. juna 2004. predviđa 'mogućnost jednakog korištenja bosanskog, hrvatskog i srpskog jezika ne samo pred institucijama BiH, već i na nivou entiteta i svih njihovih administrativnih jedinica" Još da entitetskim vlastima ovo nacrtaju.
magarac sa drine, za tvoju informaciju, vi srpčad niste imali knjige napisane na svom jeziku, niste imali gramatike napisane za "svoj" jezik, i sta ste onda uradili? LADNO PREPISALI GRAMATIKU BOSANSKOG JEZIKA I TO ISPISALI CIRILICOM I PROGLASILI SRPSKIM JEZIKOM. LOPOVI toliko o plagijatu zvanom srbski/srpski jezik
........ja citam......ja citam.......ja citam
To si rekla na Hercegovackom, Gorskom i Hrvatskom. Sta je sa Sprskim, Bosanskim i Crnskim? Kaze se "ja citam", "ja citam", i neces pogoditi nikada crnski.. "ja citam".
svasta cu od tebe nauciti!!!!
Hoho sad ce nas i ovi zaj.ebavati..