Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje u tekstu je navedena prava istina, a to je da je genocid proveden u cijeloj bosni, a ne samo u srebrenici, namjera četnika u cijeloj b i h je bila ista a to je da pobiju muslimane samo iz razloga što su muslimani, a to je genocid po svojoj definiciji razlog zašto u drugim dijelovima nije došlo do razmjera genocida kao u srebrenici je isključivo otpor armije b i h. hvala državi karolini, iako se s američkom politikom ne slažem.
baš nam je drago da se ne slažeš sa Američkom politikom
tata istina ti si pretpostavljam jedna osoba pa bi trebao umjesto 'baš nam je drago' pisati baš mi je drago
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bravo Amerika samo nam jos pomozite da se rijesimo genocdine tvorevine i onda cemo imati trajan mir na Balkanu!!!
HALO EEEJ samo malo , pa ja jesam neko iz mase...ali želim ostati anoniman.....moj broj telefone je623...
North Carolinia = Michael Jordan
Svaka čast Amerikancima. Treba biti monstrum pa ostati neosjetljiv na prizore iz Srebrenice. Javljam se iz Neuma koji je ipak nešto bliže Srebrenici i koji se sinoć prolamao od kakofonije raznih muzika iz svih neumskih lokala. Evropa i sav pristojan svijet je juče žalio, Neum je pjevao!
Ma kakvi god da su Ameri,svaka im čast evo na ovome,za svaku pohvalu.
Mislis da bi Ameri mrdnuli dupetom da ne insistira nasa ogromna Dijaspora u USA?? Ona ista Dijaspora po kojoj se uporno pljuje u BiH iz razloga sto pojedincima iz BiH SMETA OVAKVA AKTIVNOST BiH Dijaspore...Vecina u BIH bi da se sve zaboravi i ne spominje,pa da zive u bratstvu i jedinstvu kao da se nista nije desilo...tesko je majkama zaboraviti ubijenu djecu,tako nek su prokleti oni koji to zagovaraju!!
Mnogo toga ste ukakili, nesto se ne moze ni popraviti, ali ima mnogo stvari koje se mogu dovesti u red, ako vam je toliko zao izvolite POPRAVITE STO SE DA POPRAVITI.
ovdje pola bosne tuguje pola se raduje,tugu moja gdje ja živim!
pa recite da nam amerikanci nisu prijatelji...popisam vam se na glavu wehabijsku. kad je ona stoka iz sudijske aravije i ostali bradati manijaci ikad ovako ista uradila
Amerikanci su jedini u stvari mogli sprijeciti to sto se je desilo... danima prije napada upucivani su pozivi da se dignu avioni NATOa kako bi se zastitila zasticena zona, a nasi "prijatelji" amerikanci su sjedili na usima za to vrijeme, dok su "bradati manijaci" krv svoju lili po nasim brdima da nas zastite...
yo bradati! ko ti je kriv sto te je alija gurnuo u rat. 90 godine proslog stoljeca je bila dekada kada je svjetska ekonomija dozivjela najveci uspon i sve bivse nerazviujene drzave su postale uspjesne ekonomije a vi idioti nasli ratovati umjesto da ste se dogovorili ( a dogovor je bio moguc bez obzira na namjere milosevica). dok ste vi ratovali za vaseg aliju, ceska, madjarska,slobacka,bugarska su krenule prema ekonomskom razvoju. sad kad je globalna ekonomija u historijskoim krizma, zahvalite vasem aliji sto vas je poslao u rat a ne u ekonomski prossperitet kad se moglo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa eto vi opet po Amerikancima.....koje još proglasio takav dan u svojoj državi daj mi navedite.....
Italija, Irska, Velika Britanija, Njemačka, Rusija, Kina i Vietnam su proglasile 11. juli dan sjećanja na Srebrenicu. :D politika SAD-a je katastrofalna i rasistička međutim izgleda da je Sjeverna Karolina normalna savezna država SAD-a
Jedna pozitivna gesta bilo koga nikad ne smije biti razlog da se zasmiri na more nepravde koje taj isti radi, ali kako god ovdje je u pitanju uspjeh Bosnjackog lobija u jednoj od 50 saveznih drzava, a ne zvanicna politika Sjedinjenih Americkih Drzava...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)