Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Hrvat predstavlja knjigu u istočnom Mostaru i u publici nema vjerojatno nijednog Hrvata - sve je jasno.
a ispravno je sto se zbog loseg odnosa ptema BiH svi raselise?
Nije bitno ko i gdje sta pretstavlja. Bitno je da je istina ono sto pretsatvlja. Ne ocekujes valjda da ga ugoste oni koji su pocinili UZP. Ima u BiH solidan broj Hrvata/ katolika koji nisu sljedbenici HDZ UZP politike. Patriota koje se nisu prodale susjednoj drzavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mnogi, koji komentarišu ovaj članak, nisu bili ni rođeni '92. Moja najveća životna greška....što ne odoh u Švedsku' 92....i volio BiH kao svi FANATIKOSI.
Komšiću prodana dušo, što nemaš mada pa da kažeš da su Amerikanci stvorili RS, jer su zaustavili i vratili HVO i Armiju BiH kada su nadirali prema Banja Luci. Da tada nisu amerikanci intervenirali ne bi ni bilo RS-e!
amra.havericbeganovic, a gdje je to Hrvatska ratovala, kada je bila agresor???
Sve same velike hrvatine Komsici
Koji lažovi?! Alija je priznao RS čak 2 godine prije Oluje. Pogledajte na internetu historijski srpsko-muslimanski sporazum iz 7. Mjeseca 1993.
Oni su napravili veze, a ovi današnji bi da ih obnove. "Njih dvojica su od trenutka kada su se upoznali bili na „ti“, bili su upadljivo srdačni jedan prema drugom, oslovljavali su se sa „Slobo“ i „Franjo“, uoči rata i tijekom rata su se sastali 48 puta, imali su izravnu telefonsku vezu i razmjenjivali su tajne izaslanike." S. Mesić - bivši predsjednik Hrvatske
To i budala zna,jbo sranjo bracu , sad su prava manjina u pederaciji
Što se malo ne govori o UZP? Neka malo prebroje koliko je "patriota" dobilo desetine godina zatvora. Haški sud je presudio, naši sudovi presudili. Hrvatska je isto kao i Srbija bila agresor na PRIZNATU DRŽAVU U UN. Bosnu i Hercegovinu. Ko to ne prihvata kao realnost taj nije normalan.
Pa kada je NATO dirigovao "Oluju".
Ovi ublehaši i lezihljebovići nemaju druge opcije nego da prde o ratu.
Bla bla bla...
Tuđman je bio Bog i kao i svi Hrvati mrzio je bh. Njegov posao se sada uspješno nastavlja i bit će završen. Koalicija Hrvata i Srba je odlična i omča oko bh , samo je polako stezati i sve će biti super.
Sto gori nacionalisticki, sovinisticki i fasisticki komentar, to vise lajkova. Na svaki komentar za dobrobit svih u drzavi i Svijetu dobijes, toliko negativnih komentara. Kuda ide ovaj Svijet, pa to je strasno.
Tuđman je bio Bog i kao i svi Hrvati mrzio je bh. Njegov posao se sada uspješno nastavlja i bit će završen. Koalicija Hrvata i Srba je odlična i omča oko bh , samo je polako stezati i sve će biti super.
Markovina fini mladi covjek. Nije mu mjesto u drustvu sa Komsicima.To mu je moj savjet.
Nije na liniji Tudjmana kojem je kcerka pusila Srbinu, onda Markovina nije Hrvat.
Treba sve koji spomenu naciju, nacionalnost, rat i ostala sranja odmah zatvoriti jer su toksični za sve građane u urušavaju državu, nosite se u p m i ne spominjite fašističke ideologije.