Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Praviti cetemonije oko klanja je primitivizam. Daleko vam kuća bila.
Ne znam sta je gore komentar ili podrška istom... Ako ne znate svrhu klanja kurbana bolje ćutati...
Povratak u kameno doba. Nikada BiH nece biti ni kandidat za ulazak u EU/NATO, zbog ovakvog barbarizma....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nema covjeka ovdje iskreno a ne vjernika
u psihologiji kao nauci piše ko sa zadovoljstvom vrši nasilje nad životinjom da bi to uradio i čovjeku, zato me strah ovih obilježja, trebate to uskladiti sa vremenom, ili barem nas poštediti javnog tretiranja toga.
Šta vam je to?, nikad nije rađeno u Bosni. Žele još primitivniji biti. Ma svi u p.m. koji sad izmišljaju nešto novo.
Vidi Dzafera, lopina stara. Selam hehe
Pliva patka, pliva guska, ova zemlja biće Turska.
Jadna životinja, može se udijeliti voće i povrće onima koji nemaju. Ispade Bog voli klanje i krv. Koji paradoks, u ime Bog i ljubavi zaklat živo biće. Fuj.
@STAx to što je stvorio ne znači da ih moramo ubijati
Dragi Bog neka mi oprosti, ali nikako ne podrzavam ovakvo klanje zivotinja. Ne znam, meni je ovo tuzno.Sve napreduje, i vjera bi trebala. Za mene je veci sevap uzeti toliko novca koliko kosta kurban i u toj kolicinu odnjeti hranu slatkise i higijenske potrepstine u dom za nezbrinutu djecu. Da me nebi napadali, neka radi ko sta hoce, ali ovakav nacin klanja i djeljene i vracanje mesa izmedju par kuca mi je van pameti.
Duša draga,.. ako je suditi po imenu,.. bio je blage naravi,.. nije pljačkao raju..
Žrtvovanje živih bića u čast bogovima je od paganskih vremena.
Ovo šta pojedini rade i dozvoljavaju da se mijenja sve sto je Muslimanima Allah naredio je katastrofa. Pored pravog Islama tu je onaj bosanski koji smo mi izmislili i kao sve je oke i sve paše...
Musliman sam ali ko su ba ti Karadjozi i ostale PM... Ne stoji to nama kad mi imamo hiljadu godisnju pisanu Historiju! Nama ne treba religija da se determnisemo kao sto treba komsijama sa Zapad i Istoka!
Gledaj jest se stoka cetnicka na komentarima nakotila, mrs u smrdiju i docekujte bozic sa svinjama u blatu i tisina da cujete zvuk svojih traktora
Kurban se prinosi kao zrtva Allahu dz.s. a ne karadjoz begu nekom...svasta.
Ovima ćhafirima što im se gadi, nek zapamte da mi koljemo samo životinje ...
Odvratno.Ubijate nedužne životinje.Užasan običaj.
Zaviri u svoj ormar pa pogledaj koliko zivotinja je tamo složeno!