Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotov 300 hiljada maraka za pješački most ... !. Nedaleko od tog mosta, nema niti 200 metara nalazi se drugi veliki most koji omogućava promet automobilima, pješacima... :D Nije tu sve čisto
A kada treba par stotina hiljada za pokretanje proizvodnje Dite( npr. cijevovod pare), onda se nema? Prvo dići industriju, a onda industrija kroz poreze pravi infrastrukturu za gradjane!
Nije investicija vec trosak, most nece donijeti tj napraviti pare vec njegova gradnja kosta gotov 300.000 a prakticno bespotreban.
heheh nije to obican most tu ce biti isprekidane linije radari za pjesake kontrola alkohola u krvi plus napravice na njemu cevabdzinicu zvanu BUJRUM NA DONJI
i pored mosta napravi jednu fontanu i da bude kompletirano i nama svima drago, dzasmine oko moje debilno..
Trebalo poraditi na sastavljanju petlje Sicki Brod sa magistralom na ulaz u Tuzlu. Ma Braca, svarno je sramota da se ovo ne moze rijesiti zadnjih 10 godina. Pa nenormalno je losa slika za grad Tuzlu. Ova Panonska Jezera OK, dosta vise, daj malo i drugih stvari bitnijih za zivot. Neko rece da je to samo 3 mjeseca i kapak i 100% je u pravu. Ovakve stvari bi trebali da gradjani na glasanju odlucuju sta im je potrebno u njihovom gradu jer mi to placamo iz svojih dzepova.
Nek gine raja na juznoj magistrali,si selo,vrapce...djeca prelaze cestu i aminaju da ostanu ziva od ludjaka koji nagaze na jedinom pravcu u Tuzli...tu netreba pasarela,nadvoznjak ,nek ginu djeca ,ko ih ....bitno je uzet pare,jer se mandat blizi kraju ...hrak pljuc
Koliko je TomCat uletio dzasminu i ekipi za ovaj nepotrebni most????????
Bolje da su uradili rasvjetne stubove na toj dionici puta... Hrđa ih pojede još od socijalizma:(
alaj se lova krcmi kroz ove projekte sto niste sanirali ceste po tuzli nisu ni za konjskih kola kamoli za automobile
300.000 za most koji ce se koristit 3 mjeseca dok je sezona .. nema ruznijeg osjecaja kad znas da te neko pravi budalom a ti kao pas sjedis i sutis ..
ide 2 oktobar,pamet u glavu i sirite glas..
ko i kruzni tok u banovicima. 1.5 miliona KM.
.. koje pranje para. Čuj 300 000 za neki željezni most . . .
3 auta na cesti! Uopšte nije potreban most!
Most je potrebni na potezu od hotela do hametove pijace. svako malo neko nastrada. ovaj iz parka na panoniku je cisto prese...anje.
poceo je sa fontanama sad je poceo sa mostovima
izbori se bliže, a Faraon hoće još jedan mandat, providan je ko staklo...
dzaba kad ce opet debili pretrcavat cestu....