Ekipi BMG-a prvo mjesto
0
Tuzlanski lonac na novinarski način
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki dan cujem nesto novo, a danas eto po prvi put cujem za \"tuzlanski lonac\", onda cemo ici na lonac mjesne zajednice, pa sve do lonca ulice i kucnog broja...
Manifestacija je plagijat. Novinarski lonac po licenci vec godinama organizuje Natura bh. Zanimljivo je da je pokrovitelj Turisticka zajednica TK, na celu sa nekulturnim napadacem na tuzlanske djevojcice Almazagom Catovicem, a prvo mjesto je osvojila BMG, koja za dobre novce prati sve almazaga radi. Uz to organizator Tuzlanski list, koji je objavio vise Almazaginih slika, nego Glas srpske Dodikovih. Jos jedna Almazagina promocija, jos sa prefiksom novinarski... Fabrika za trosenje para!
SLOGA IZ BIKODŽA haahahahahahahahahaa ja krkanluka majko moja
kako komentarisati vise ove balkanske krkanluke samo im je do zderanja