Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecal se ko kad su nas lagali da na Ivanici grade naselje od 6 milijardi KM
to samo ova seljadija iz sda vjeruje da ce harapi graditi nesto pogotovo oni sto imaju nekretnine po new yorku,londonu,miami hahha
Dubrovnik 40km, Herceg Novi 40 Km pa ti izvoli ...
A dobri su ovi... Pa granični prijelaz Čepikuće je napravljen, nedavno je završen i policija i carina su prešli na njega. No more kontejner in Čepikuće...
Neka se gradi, samo naprijed, kada su putevi prve klase onda imamo vise turista, ekonomskih partnera...
drinsky, haj ne seri. Poz te Srbin.
Džabe kada u Konziumu nema kole
dubrovnik srpski montecarlo najlepsi grad na moru.
Ivanica je mjesto odakle se pruza jedinstven pogled na Jadran u cijeloj BIH. Kao da iz apartmana gledas na obalu a zapravo si u BiH. I to pogled na otvoreno more, za razliku od Neuma. Do plaze ima 5 minuta voznje. HR je na tom potezu jako uska. Skoro da ima jos jedan izlaz na more. Ne znam kako se tu vec nesto nije izgradilo?
A i jes bila ko hajducka busija
siguran sam da ce ova vijest razljutiti međeda pa nece graditi trebinjski aerodrom.
čega se pametan stidi, budala se ponosi
Saradnja Republike Hrvatske i Republike Srpske
Ivanica je u Federaciji BiH (i u tekstu ti fino piše da se Vlada FBiH bavi ekspropriacijom). Dejtonskim sporazumom, opština Ravno, kojoj pripada Ivanica, odvojena je od trebinjske opštine i danas je u sklopu hercegovačko-neretvanskog kantona.
"odabir izvođača se očekuje početkom 2017. godine, do početka građevinske sezone" Znaci , u najboljem slucaju ce radovi poceti taman kad pocne turisticka sezona i trajati 6 mjeseci, dakle haos, tokom cijele sezone.Ka o da se na jugu ne mogu izvoditi radovi prakticno cijele godine....ne kontam
Vrijeme je i bilo sramota od granicnog prelaza kiosk
Tik uz prelaz ima da stoji ona lijepa tabla DOBRODOŠLI U REPUBLIKU SRPSKU. Da svjetski turisti znaju gdje su!
Kako da stoji tik uz prijelaz kada je granični prijelaz Ivanica između Dubrovnika i Federacije? He moj imbecilu neobrazovani, i oči ti otišle kad ti je mozak ispario.
glup-gluplji-servin.
Moći će turisti za Dubrovnik dolaziti i na Dodikov aerodrom - otvorenj sletanjem onog volšebnog malezijskog aviona :-)))