Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HI*LERU I NA*IZMU DOSO JE KRAJ S*BIZMU I PRIMITIVNOM SR*SKOM PRAVOSLAVNOM FUNDAMENTALIZMU JOS NIJE! AKO NE DODJE KRAJ ZAUVIJEK BOLESNOM S*PSKOM PR*VOSLAVNOM FUNDAMENTALIZMU I SRBIZMU U EVROPI ZA DESETAK GODINA NECE VISE BITI EVROPE! ZAPAMTITE OVO STO VAM PISEM!!!
Karadzic je ratni zlocinac kao malo koji u modernoj istoriji. Nije mi samo jasno kako je mislio da se izvuce nekaznjeno. Nema tog covjeka na kugli zemaljskoj koji je mogao dati imunitet Karadzicu. Da se to desilo, bio bi to presedan za nezamislivim posljedicama. Mozda je Holbrook i dao garancije Karadzicu da bi se ovaj sklonio sa funkcije. To samo pokazuje da Karadzic ne samo da je ratni zlocinac nego da je i glup ili mozda ne vjeruje da sve ono sto je uradio nije ratni zlocin. Da je situacija bila obrnuta i da je ABiH usla u srbiju i pobila 8000 nislija, BiH bi nestala sa kugle zemaljske. Ja vjerujem da bi rat trajao mnogo krace da je Karadzic mogao dobiti imunitet. Karadzic je produzavao rat koliko je mogao da bi sebi pokusao da spasi guzu. Karadzic se mora osuditi da bi se dao primjer Dodiku, Tadicu, i ostalima da je plan velike srbije propao zauvijek.
karadzica na vrbu
Kako ovde, misliš u Njemačkoj? Blizu je holandija, mirso legeno, duliću!
Dabo treba tebi ovde sudit pa da vidis muke Isusove,al valda ces nekad doc iz zatvora,,naci ce te neko Dabo,,
PROMJENITE ZNAK U + UMJESTO x. PRAVI STE KRCANSKIO-FUNDAMETALNI POTRAL
zvrnika..ba... yebo ..te ja...
Predsjedniče svaka vam čast!
Da bogdo ne postavljate ovakve tekstove koje su pune bljuvotina velikog zlocinca.Ali nemogu ostati ravnodusan na veliku laz zlocinca-pod hipokratovom zakletvom sto otkriva da srbi ne postuju nkakve dogovore ni ugovore to je danas isto ucinio laktaski zlocinac koji zeli da izbrisi potpis genocidnog entiteta na broj zrtava Srebrenice koji sec potpisali prije par godina. ___ Dali je bitan Holbruk i njegov dogovor o povlacenju iz politike kada si pocinio zlocin genocida nejma covjeka na zemlji koji moze te abolirati hajvanu bolesni. Srbija je i dans faktor nestabilnosti na Balkanu kakva Evropa bijedo u mozak.Na koga mislis kad kazes mi_ko_ste_vi zar mislis da ces vidjeti bijeli dan bolesni-retardirani zlocincu.Gdje je Srbija integrisana samo u zlocin i nestabilnost a najveci mafijasi i kriminalci na balkanu su srbi vi ste za to integrisani bijedo bolesna otkud ti moral da se javis iz vjecne kuce koju si zasluzio tvojom integracijom u rusenju zakletvi i ugovora.
@Dodik yebo ti svoju Sarenku cobansku nepismenost te odaje.
blah, blah, blah, zjev, zjev, zjev.....
.....jer smo radi tebe obiljezeni genocidom za sva vremena !!!!! A htjeli smo da budemo samo zlocinci.....
Cuj tek ce se vidjeti pravi cilj........bijedo ljudska cobansko durmitorska trebao si ti odavno na strik ko i Sadam !!!! Cuj cobana kao svjetska zavjera sa prikrivenim ciljevima protiv njega jadnog i postenog !!!!!! Kukavico i bijednice dabogda u najgorim mukama trunuo do kraja svog pisakopijackog zivota !!!!! Dabogda ti familija bila prokleta za vijeke vijekova.......
bijedno srpsko cudoviste, pisopijo genocidna bez casti i svijesti, kukavico na dvije krvave noge, da bog da se raspado poturico u najgorim mukama!!!