Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posto milorad kaze da se ovdje dogovara da arapi budu konstitutivni ja bih mu predlozio da napise svoje table na arapskom takodje
hahah baš
Table samo na srpskom i engleskom. Na svjetskim jezicima.
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Koji bolesnici u p.m., na njemačko-holandskoj granici postoje table veličine 60 x 20 cm na kojima piše Deutschland odnosno Nederland i koje se jedva primjete a ovi paćenici u pišljivi entitet, pa i unutar zamišljene entitetske linije u vlastitoj zemlji postavljaju tablurine od 5 metara za ulazak u nekakvu prčvaru u kojoj joj još nude dobrodošlicu. Tragikomično.
To ti je tragikomedija zivljenja u BiH, bas kako kaze jedna FB stranica :)
Sad ce bosnje na ulazu u federaciju postaviti tablu: .... Help Incko .... ahahhahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
@Ninobelo.. Republika?Ma jok bolan..Izgleda nisi bio prisutan da je odavna Država,ni SAD nije joj do koljena..😂
@Vlahobran.. Netreba banane,i majmuni si pobjegli od njih,imaju ponos svoj.. Sad treba Honey ostaviti za vig animal grizzly..😂
@drinsky1. . Valjda Mesar..
3 auta u koloni jedan iza drugog i po noči..čunu uhvati te.
@drinsky1. Zna se koje klao..😂
@Drinsky1 chiwwi itd.jeste kad prolazili kroz onaj grad Vlasenicu? Ima tabla..Kakvi smo i Bogu smo teško..U Avliji jednog Srbina..
a u cijoj su nadleznosti
samo i dalje tjerajte tuk na utuk... tako je ovdje 25 godina... to što ste prepolovili broj stanovništva, nikom ništa...
Sad ce Igor Pejic (tajnik) koji je suspendovao sve rukovodece bosnjake iz Ministarstva, osim jednog podobnog SDP-ovog bisnjaka, kao hrvat naruciti postavljanje tabli ali Herceg Bosne.
Za sve one koji se pretjerano uzbuđuju: http://i.imgur.com/8VnyQoO.jpg Stvarno smo ovce. Hajde sad da napravimo problem i oko ovih tabli.
Ma sad preseravaju bez veze. Ovdje je sve uredjeno zakonski i apsolutno nema nikakvog prostora za manipulaciju. Ovdje rahat mozemo okriviti novinare za podizanje tenzija i senzaciolisticko izvjestavanje.
Ja lično kad vidim ovu tablu u inat istaknem sva obilježja BiH.....auto nakitim kao svadbeno :))))))
@drinsky1 I jesam dobrodošla :) to je moja država Bosna i Hercegovina ;)
mi ne postavljamo table...mi smo postavili zastave I Graničnu Policiju
Ja nas prico sa rajom iz viteza, ima mogucnosti da i hrvati sad se zauzmu za referendum 👍👍👍👍👍👍😎😎😎😎
Osjetim aparate ovdje negdje