Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suljagiću, podržavam te, šaljem ti lovu odma! :) pokreni ove..barem na facebook-u..
dok te ne voli većina političara-znači da valjaš :)
kolko love saljes????...kako ono kaze efendija zukorlic 500 eura mogu i studenti :)))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Emire neosvrći se na ove četaljsko-komunjarske komentare,toga ce uvijek biti a takodje nemoj da te sekira i iznenaduje takav odnos probosanskih stranaka kako ih ti nazva jer one su vec odavno pod šapom Milorada Dodika i SANU-a.Nego vi osnujte stranku i izadjite na izbore jer vi ste jedini koji stvari nazivate pravim imenom.Svaka čast za ovo "fašisti",da mi bi sresti nekog tog probosanskog da je tako ikada rekao,nikada!Samo naprijed,imate podrsku!
Suljagicu fasisto,ja da te sretnem negdje u mom gradu u RS pljunuo bih te po sred cela.Normalno da zbog ovog lika Bosnjaci pocinju biti ugrozeni,jer se Srbi brane od oavakvih maloumnika.Shvati,mi nismo beogradjani ni ldp,dok poslednje srpsko srce kuca,postojace RS,kao srpska drzava zapadno od drine.To sto nismo priznati nama uposte ne smeta.
vidi suljagica....zar je jos u bosni...nije otisao u siriju da se bori sa bracom?
ostace da se bori protiv cetnika a uskoro mu stize i back up
I ti si Suljagicu poceo kenjat !
Pa dokle vise Suljagicu tog izigravanja zrtve neke?? Taman pomislim da si na svom mjestu, da znas sta radis i kako treba to da uradis i onda se grdno razocaram, jer si ti od svega navise po medijima i dajes neke izjave, a konkretnog rada i pomoci koji su obecao tim ljudima ni na mapi...
ja sam za nesto konkretno ako si i ti ZA javi se
Ma moj Suljagicu, imas li ista pametnije i konkretnije kazati. Bacate preko jaja nama ovdije!!!!!
de bizi?!
Imaju preča posla, svađe, talovi, lopovluk, sujeta...
Ne kontam kako je lik bio ministar obrazovanja u KS-u, a imao prebivalište u RS-u...
na istu foru na koju munira dobiva ogromne pare za srebrenicu a zivi u tuzli i sarajevu....i svi sda kadrovi u rs zive u federaciji...na neki nacin oni najcesce imaju po dvije plate jer obavezno budu u federaciji po nekim nadzornim odborima :))))))
Tuzlak govno ono smrdljivo uvijek nesto protiv podrinjaca da bog da ti za lijeka trebalo kad budes bolovo od roka smrdljivi skote da ste imali barem malo karaktera u proslom ratu ne bi toliko podrinjaca nastradlo u avlijama ste sjedili dok su vam podrinjci tuzlu branili raspo se da Bog da. Suljagic je jedini koji nesto pokusava , a ne sjedi sigurno skrstenih ruku
moj Suljagiću, šta je sa obrazom? šta to pričaš bzvz...
kakvim obrazom? Šta ti pricas jadna nebila,idi izgori ti kompirusa
-Ovog brata Semse Suljagic necu da komentarisem zato sto se nekulturno izrazava.-
boli ovo "fašisti" jel de?
Poradi molim te, na objedinjavanju birača u RS-u. Nije kasno imate još dovoljno vremena. Ako vas neće " probosanske stranke" hoće vas BiH stranka železnog komšije.
Suljagiću, ne daj se. Problemi su tu da se rješavaju. Ovim srpskim infiltratorima: šta je? Prestali ste sa pričom kako se ne trebamo izjašnjavati kao Bošnjaci, pa počeli sa drugim temama!
prodaje maglu i zaradjuje na osnovu toga, e takvi su mi najgori
jami ba da su najgori?