Na poziv Borisa Tadića
0
Sulejman Tihić u maju u Beogradu
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci su retardirani!!!
Za \"svaka čast\" Pa kad vam je toliko dobar postavite ga za predsjednika vašeg manjeg entiteta pa nek vama vlada... Bosni trebaju probosanske snage a ne antibosanske koje je rastaču! Stavovi i postupci definišu svakog kakav je ko: podijeliti državnu imovinu, zalagati se za ostanak RS (a on je to reko u Banjaluci), zaustaviti investicije, zalagati se protiv ukidanja entitetskog glasanja, rasočiti najaču stranku koja je iznijela agresiju i sačuvala državu - ako je to za vas put za prosteritet BiH, onda nismo na istoj strani. Bosna je iznad svega, pojedinci se mijenjaju i odlaze. BOSNA JE VAŽNA!
A pitam ja vas, šta je alternativa?
za ccc bilo bi dobro da dodas jos jedno c pa da budes onaj pravi cccc kao na sprskom grbu jer prenosis glupsoti koje je bisap Global - smjesno da smjesnije ne moze biti. ovdje je samo u pitanju zavist pojedinaca koji se javaljaju jal iz Avazovog tabora jal iz Harisovog tabora zbog jedne cinjenice a to je da je Tihic jedini sposobni politicar u BiH jedini kooji nesto pokusava da uradi jedini koji je spreman na kompromis i jedini koji svojim gradjanima zeli i pokusava pomoci da zive u normalnoj drzavi. e zato ce upravo on imati moj glas a ostali koji odluce da glasaju za druge koji obecavaju kule i vili i nebodere i energetiku i slicne gluposti neka se havataju za glavu nakon izbora u oktobru jer ova banda samo ceka da rasproda ono sto je sda odlucila da sacuva - elektroprivredu, bh telekom ...
Saradnik srijanske obavještajne službe, Tihić, kodno ime \"MANE\" ide na nove konsultacije i nove zadatke razbijanja Bosne i razjedinjavanja Bošnjačkog naroda. Pogledajte SDA, od najačeg pokreta u BiH, od njegovog dolaska na čelo, sveo je na šaku anonimusa nesposobnih za bilo šta a kamo li da vode državu. Čovječuljak obećava neupitnost RS-a, dijeli državnu imovinu ko da je njegova, spriječava strane investicije i zapošljavanje naroda, razbija islamsku zajednicu itd... i na taj način postaje \"kooperativan\" Dodiku i Beogradu. DOKLE???
Divno je da neko spreman na kompromis.
Ovo je jedini politicar koji misli o Bosni ,jedini koji hoce da razgovara sa Srbima.Nema bez dogovora nista.
tihicu - ye6em ti majcicu izdajnicku, nisi se pozivao na preglasavanje 1995 a ni danas kad jedna manjina ima monopol nad pola bih, a drugoj polovini blokira napredak? gorices u dzehenamu seronja jedan kao i tvoj jaro alija, eno ga pusi se i dan danas zaudara i po dijaspori...
@ Croat...... Zbog toga sto sam crnis svoju zemlju i sto sjeces granu na kojoj sjedis, nece ti biti bolje. Ja uvozim proizvode iz BiH u EU i saradjujem i sa Bosnjacima i sa Hrvatima iz BiH. Mozda je omjer uvezene robe 70/30 u korist Bosnjaka... I moja iskustva u zadnje cetiri godine su ista kao i iskustva sa biznismenima iz Europe... nema nikakve razlike!! Cak su daleko ispred ovih novih clanica EU. Sa srbijom kao i RS necu da saradjujem iz privatnih razloga. Tako da taj svoj izvjestaj, sto se tice onih sa kojima sam ja pricao slobodno provjeri u praksi, ako si skolu zavrsio .... ili ako skupis par markica za kafe, provjeri sa svojim jaranima.
Svaka cast, samo se tako sa vlasima razgovara
sve mi ovo mirise na novu Yugu
SDA FOREVER,SULEJMAN TIHIC NAJJACI POLITICAR.TADIC ,JOSIPOVIC,TIHIC.SAMO DOGOVOR I RAZGOVOR.
muslimani,evo vam je ovaj \"croat\" sve fino objasnio-bih ne funkcionise kao drzava i nece sve dok u njoj ima ovakvih kao ovaj croat,koji nam okupiraju 76 % drzave i sabotiraju rad parlamenta i svih institucija,nadajuci se da ce iscrpiti drzavu i volju naroda,te da cemo ih pustiti da uzmu ovih 76% sto su dobili dejtonskom okupacijom.znaci,da bi drzava profunkcionisala,da bi mi i nasa djeca imali red i sigurnost,moramo se kutarisati problema-moramo osloboditi drzavu,uspostaviti suverenitet bih na 100% teritorije.vrijeme bitke se priblizava,omca se steze oko ovih cafira.bice rata.i neka ce.
Sa njim ce so on najlakse dogovoriti jer imaju mnogo dodirnih tacaka.Oba su razbijaci Bosne i za istog gazdu rade.
nadam se da ce ga uhapsiti :)