Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MLADIC RATKO HEROJ
zaboravili su bosnjaci ovog lika odozgo,mediji su im isprali mozak i namjecu im samoprezir a institucije samo pustaju ratne zlocince i stvara se nesiguran ambijent za buducnost bosnjaka,zato albanski recept BESA,jedan iz familije ako je ostao na njemu je obaveza da krmcetu presudi pa makar na kraju svijeta i vidjet cete kako je sve ljepse uz to obavezno izdajnike pocistiti
Džaba moj jaro kad smo pičke, zato se srbadija neboji raditi ono što radi svaki 50 godina jer znaju da nema osvete.
brate,ja nisam za bezakonje,ali koji to zakon provode u BIH,aha osce i ohr i razne gluposti koje su nametnute dejtonom kako bi se sada nakon rata vojnom masinerijom u miru politickim sredstvima i zakonima zatrlo sve bosnjacko i proislamsko,ali nije to problem naravno oni to ne bi mogli implementirati bez 2 stvari: 1)domacih izdajnika 2)svjesti naroda koja se ogleda u krajnjoj pasivnosti i nedostatku ponosa
Dao Bog da mu se sve na djeci vratilo,sve najgore mu zelim u nastavku zivota,njemu i njegovim potomcima :) I da nam sto duze pozivi,da svu djecu ukopa,da vidi kako je to :)
Bog nedaje ništa onome koji ništa sam ne poduzima, i nema ništa od naših "želja" i volja. Kad nismo sami sposobni da likvidiramo onda jebaji ga, on če dobije što dobije a mi ono što smo zaslužili, krhko ali tako je.
Zasto se sudi ovom genocidasasu treba sasjeci odmah...Smrtna kazna..!
Jbg, sami smo krivi što smo smotane pičke da izvineš, da smo ikakvi imali bi tajnu organizaciju koja bi ovake pronalazili i likvidirali kratkim postupkom. Sad cmizdimo što nema pravde, ma nema pravde dok je ti nestvoriš svojim rukama, neče pasti sa neba, neboj se.
Zalosno je ali tako je..!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)