Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji zasluzuje postovanje, postuje sve bez obzira na vjeru. Da je nama jedan ovakav precjednik.
predsjednik
Ako rat u koji se umiješa armija s teritorije neke druge države nazivaš građanskim, tebi fali nešto.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
mesic ima odnos prema hrvatima iz BiH kao i Čeda Jovanović prema srbima u RS-u. Zovite se kako hocete i lupetajte nacionalizam i vjerski fanatizam u svoja cetiri zida, ali zajednistvo mora postojati ako hocemo da prestanemo da budemo najveca evropska bijeda. Meni samo nije jasno kako se tim velikim srbima, hrvatima i bosnjacima da palamuditi na gladan stomak?
I Jugoslavija je bila zajednica, daleko od najvece evropske bijede, pa je ovaj mongoloid sa uzivanjem rasturi. Sav srecan je rekao "Jugoslavije vise nema". “Međunarodna zajednica morala bi isključiti iz političkog života one koje razbijaju BiH". Nije tako razmisljao o medjunarodnoj zajednici kad je on razbijao Jugoslaviju. On ima onakav odnos prema Bosni kakav imaju njegove gazde u Americi ili Njemackoj. Isto vazi i za Cedu.
@sasašpuskin, njih BiH ne interesuje, gledaju je kao cjelovitu susjednu zemlju, zar to i nije krajnja zelja? Da se politicari iz Hrvatske i Srbije ne mjesaju u organizaciju BiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
POŽURI GOSPODINE MESIĆU SA SVOJIM PRIJEDLOZIMA DA SE ŠTO PRIJE IŠĆUPAMO IZ OVOG BELAJA U KOME SSE NALAZIMO VEĆ SKORO 15 GODINA.
Meni je najtragičnije to što se Srbi i Hrvati ubiše nazivajući Bošnjake "Poturicama". Pa kada bi to i bilo istina,a nije šta ste vi. 500godina pod Turcima i vi ostali netaknuti.Niko nikoga nije ni pipno.Čovječe pa vi ste najveća turska kopilad. I to je uzrok vaše mržnje prema svemu što ime veza sa Turcima i Turskom.Izgubljeno samopouzdanje zbog dugutrajnog ropstva,sumnja u lični identitet i porijeklo.Nesigurnost u čestitost i čednost svojih pradaka ženskog spola i razočarenje u svoje pretke muškog spola zbog kukavičluka i neograničenog robovanja bez otpora. Pokušavate to izbrisati iz vaše prošlosti,ali ne ide.Ne može se izbacivanjem slova H iz muslimanskih prezimena koja nosite izbrisati stotine godina naguzivanja,pa nek kara ko može.A Turci su mogli..
Niđe veze. Adem Handžić u svojoj knjizi iz 70 i neke, tuzla i njena okolina u 16 vijeku, opisuje proces islamizacije (poturčavanja), gdje radi zaštite porodice i imanja jedan član dobrovoljno konvertirao na islam, no ipak bi nastavio živjeti sa svojom kršćanskom braćom i sestrama pod jednim krovom. Taj koji je prešao na islam , postao bi 'vlasnik imanja', a njegova braća i sestre 'sluge', naravno sve deklarativno. I to je trajalo dugo dok neki pravi turci nisu skužili to lukavstvo, pa su naredili da muslimani i kršćani ne mogu živjeti pod istim krovom. Od tada počinje seoba i koncentracija muslimana po gradovima i čaršijama. Pravih turaka ovdje gotovo da nije ni bilo, vojnu vlast su držali 'janjičari' ili ti poturčeni srbi, koji su za svoje ratne zasluge u Bosni dobili napuštena imanja, pa su na njih doveli svoju rođenu braću iz Crne Gore i Srbije (preci današnjih bosanskih srba), kako bi bili pod njihovom zaštitom. Ono o čemu govoriš i na što aludiraš su guslarske bajke.
Ako je neki beg ili aga prakticirao 'pravo' prve bračne noći, taj isti nije bio etnički turčin, nego obično poturica sa ovih prostora. I Još nešto pravo prve bračne noći, je na ovim prostorima postojalo prije dolaska turaka, u hrvatskoj, mađarskoj, štajerskoj,.. zadržalo se do 19 stoljeća.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma odjebaus Mesiću, pemzija! Sta plasis narod DOSTA ste nas izjebali
mrš Mesiću cigane.
Drž' te se MLADI, i ne čitajte smrdljive KOMENTARE po forumima.
http://bit.ly/1924xJO pogledjte ovo
Mirna Bosna I miran Balkan kada se ukinu apetiti za teitorijama BiH i od lijevih i od desnih komšija. Tada će biti i investicija. No prije toga moramo sami da očistimo šut i đubre u Bih. Ova godina sada obećava kao ni jedna do sada - opozicije / one prave / se ujedinjuju. Da, u narodu se polako stvara i usklađuje kritična masa, te stvara čvrsta jezgra. Panika kod " 7 veličanstvenih" je na vrhuncu! Triling propalica Dodik, Lagumđija i Čović je već bijesan, a to je veoma dobro za narod. Žuti pokušava da nešto ulovi u mutnom, no ni njegova više nije za ozbiljno/ SDA tražite zamjenu Tihiću, koliko danas/!
MUSLIMANCINO IZ SKOPLJA, O CEMU TI TUPIS GOVEDO MALOUMNO???? NIKO IZ HRVATSKE ILI SRBIJE SE NE MIJESA U ODNOSE U KOLONIJI BIH, MUSLIMANCINO, NEGO TO RADE KONSTITUTIVNI NARODI I NJIHOVE PRIPADAJUCE ZEMLJE, MALOUMNA MUSLIMNACINO!!!! SAMOS E VOLJA NARODA KOJI KOLONIJU BIH CINE POSTOVATI TREBA, TO JE CIJELA POENTA, MUSLIMANCINO!!! ALI BUDE LI SE POSTOVALA VOLJA DRZAVOTVORNIH NARODA, KOLONIJE BIH NEMA, MUSLIMNACINO, ONA PRESTAJE POSTOJATI!!!! TAKAV JE SLUCAJ SA SVIJEM KOLONIJAMA I DRUGIJEM STVARIMA KOJE SE CERAJU PROTIV VOLJE NARODA, MALOUMNA MUSLIMANCINO!!!! TI SI SIPTAR IZ MAKEDONIJE, ZAR NE???? PLODI LI TI ZENU NEKO IZ OBITELJI, A???? JA SAM CUO DA JE TAJ OBICAJ NAROCITO RASIREN MEDJU VAMA U MAKEDONIJI. EHEHEHEHEHEHEHEHE
najbolja politicna licnost iy hrvatske za mene u zadnjih 20godina..
HRVATSKA JE NAZALOST KOMUNISTICKA PRCIA U KOJOJ I MRTVI GLASAJU, PA OTUDA VJEROVATNO I RAZLOG ZASTO JE CIGANJER UJDUREVIC "IZABRAN" ZA PREDSJEDNIKA 2X - JER SU MRTVI GLASALI!!! KAKO DRUGACIJE OBJANITI CINJENICU DA NEPOSREDNO PRIJE IZBORA ZA UJDUREVICEV PRVI MANDAT, UJDUREVIC NE IAMDE NI DVOCIFRENU PODRSKU MEDJU GLASACIMA, A NA KRAJU IZBORA "POBIJEDI." KAKO SADASNJI HRVATSKI PREDSJEDNIK YUSIFOVIC MOZE "IMATI" POPULARNOST OD OKO 90% - I STO ZEMLJA VISE TONE, YUSIFOVICU POPUILARNOST ILI OSTAJE ISTA, ILI SKACE!!! PA DJE TOGA IMA???? SAMO U KOMUNISTICKIME PRICAMA!!!
ILI KAKO UJDUREVICEV POTRCKO I DUGOGODISNJI SURADNIK KARA-MARKO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA HDZ-A MOZE BITI A NEPOSREDNO PRIJE UNUTARSTARANCKIJEH "IZBORA" ON TEK USAO U HDZ!!!! PA DJE TO IMA DA NEKO KO JE HAPSIO HRVATSKE GENERALE, I KO JE BLISKI PRIJATELJ UJDUREVICA MOZE BITI IZABRAN NA CELO STRANKE KOJA SLOVI KAO ONA KOJA SE PROTIV VRIJEDNOSTI KOJE JE TAJ KARA-MARKO ZASTUPA I ZA STO STOJI. DA LI BI OBAMIN POMOCNIK MOGAO POSTATI PREDJEDNIK GOP-A???? NI U CRTICU!!! ALI NA BALKANU JE SVE MOGUCE OCITO! DRZI SE TI BOLJE ZATO SVOJEGA NARODA I VASIJEH POLITICKIH LICNOSTI, BALJO!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto ste je napadali onda za vrijeme rata ? :D Hinjari jedni samo cekali priliku tako bi i sad bilo da se zarati opet sa srbima
kud sada za vratom mu je zakon...nasice cement...gadafi i financiranje kampanje....odprdit ce i on svoje,Koristi ovo malo budala kao on prijatelj Muslimana i on je ta mir a ovamo prijeti ratom....ciganine znaj da jos malo mozes da dises
HOCE LI NAM OVA MUSLIMANCINA IZ SKOPLJA RECI KO SU TO USTASE BILE, A MAKEDONAC???? JESI NASAO VEC PAD A NAUCIS NJESTO. BIT CE DA NIJESI,. EHEHEHEHE
MAKEDONAC, CITAJ PAZLJIVO I PAMTI SVAU RIJEC, DA NE PRAVIS UDALU OD SEBE ELEMENTARNIME NEZNAJNEM: USTASE, MAKEDONAC, SU BILE ORGANIZACIJA, NJESTO KAO SS ILI SA, TO NIJE BILA DRZAVA I NIJESU BILI NAROD, NEGO STRANACKA ORGANIZACIJA, PARAMILITARISTICKA SKUPINA. DAKLE CAK NI VOJSTA BILI NIJESU, JER REGULARNA VOJSKA NHD SU BILI DOMOBRANI, SHVACAS MUTAVI MAKEDONAC???? NEKOGA SE OVAKO ILI ONAKO NAZIVA PREMA ODJENTACIJI I IDEOLOGIJI, TAKO ZA NJEMCA SIGURNO NECES RECI DA JE SS ILI SA, ZAR NE? RECI CES DA JE NACISTA, JER VRLO JE GLUPO RECI DA JE NEKO SS KADA TE PARAMILITARISTICKE STRANACKE RUPE NEMA VEC 70 GODINA. ISTO VRIJEDI I ZA USTASE. SAMO NEZNANJE POKAZUJETE STOKO GLUPA!!! NE ZNADETE CAK NI UVJEDITI COVJEKA KADA IMADETE TAKOVU NAMJERU JER STE NEUKA, GLUPA, ZATUCANA, PRIMITIVNA, ZAOSTALA STOKA KOJOJ SE SVI SMIJU!!!! PRAVE BALKANCINE!!!! EHEHEHEHEHE
Mislio sam da je Mesic posten , a kad ono on je covjek Albanske narko mafije! Uzas!!!
Kafa je ovome gospodinu jedan funktioner manjeg entiteta posla pismo gdje trazi odstetu zbog zlocina koje je nacinila NDH nad srpskim zivljem, on je u odgovoru napisao da je Ante Pavelic postavio Banja Luku za glavni grad te zlocinacke tvorevine pa kaze da vidimo ko ce ce sad kome trebati isplatiti odstetu...haha koji genije. Bravo predsjenice !!!
Da i Bosni bi jedan Mesic, zali boze sto nam on Bosnu nije predstavljao vodio... definitivno najinteligantniji covjek balkana..
MOZE SAMO VAS BALIYE VODITI I PREDSTAVLJATI, BALIYO!!!! NAS TO GOVNO CIGANSKO SIGURNO PREDSTAVLJATI NIKADA NECE!!!!
konju jedan, ne glumi glumca, srbe kao prvo nitko na ovom svijetu i ne bi zelio da vodi, cak i dodik vas licno bi od*** ali et nemoze previse zaglibio sa tim vasim srpsim sranjem bez koga ne mozete, Druga stvar, de ispitaj korijene pa vidi dokle ti dosezu, mozda se iznanadis ko ti dedu napravio, jer niko se ne HEBE ko vase...uh huh. Treca stvar ne nazivaj covjeka pogrdnim imenom idiotu jedan, covek je kralj svih politicara...a ako ti to neznas proispitaj kroz istoriju, dobit ces odgovore, ali ne onu sto vi pisete ta je lazna u svemu pa cak i vaesm postanku...trazi gdje treba
Kako ustasama pjena na usta ide zbog ovog covjeka.