Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Došao si ovdje Gdje je najnezahvalnije bilo doći Ovdje gdje je najluđe bilo stići Ovdje gdje je ipak najjunačkije bilo nići Jer ovdje se ne živi samo da bi se umrlo Ovdje se i umire Da bi se živjelo.”… Mehemdalija Mak Dizdar
KLIKS REDAKCIJO, SRAMOTA JE
konačno, ali sve rečeno vrijedi i dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jos jedan samar covicu
Vrijedniji i prijateljskiji je jedan glas gradjana to jest biraca koji nisu kleronacionalne psihopate od stotinu glasova psihopata koji na osnovi svojih ludila i mrznje prema drugacijim, bi da uredjuju drzavu. Psihopatama ne treba dopustiti ni djunglu da je oni uredjuju. I zvijeri imaju prirodniju svijest od kleronacionalista.
Ma , bravo Incko , ....bravo ...konačno nešto konkretno i pametno ( od vas) . Dakle sledi ; Komšić , ronhill i..???????....!
UZP ne miruje, na svaki način pokušavaju stvoriti haus u Državi
Dakle , ponovo ga , štovateljima UZPea turiše...! Tako i treba ...Mjesecima ovaj narod maltretiraju svojim ublehama o nekakvom tobože neravnopravnom položaju , a sve poluge vlasti drža u svojim rukama. PS ; jedno pitance za Cro-konstitutivne; pre rata svi narodi ( i narodnosti ) u bivšoj nam državi bili si const. 15% Srba u Hrvatskoj su bili cost. Zašto to sada nisu ...? Nemojte mi samo reči da je procenat važan, jer upravo u Bosni tvrdite suprotno...
@lpgica Hrvatska je jedinstvena država u kojoj je 86% stanovnika Hrvata.BiH je država konstitutivnih naroda Bosnjaka,Srba i Hrvata.Sta ti vise treba?
@bhcroat Kažeš da je Hrvatska jedinstvena....Interesantno....! ... da li je naša država jedinstvena ? A koliko znam , Hrvati se slomiše da pojasne da za konstitutivnost nisu vaćni procenti....! Pitanje ; ako se ovakav trend nastavi ( odlazaka , ponajviše iz kradeZe cantona ) , pa za 10-15 godina Bošnjaka bude, kako ti veliš ...npr; 86% ..., jel i onda važi constitutivnost ( ko u Croatiji)...?
Niđe u svijetu nemereš nać gut ćevapćić, ko u Sarajevo
Ovo su dobre vijesti, i u ovu čast, nategnut ću čednu katolkinju večeras.
O Hercegovački Morlaci, čujte i počujte, Bošnjaci vam ne žele zlo, i uvijek su se brinuli i pazili na manjinsku raju. Biće vam dobro pod Bošnjacima, i kao poklon, Bošnjaci vam šalju još jednu tisuću migranata.
Miran potomče Turaka, poturčenih Morlaka i ostalih kvislinga.
@kumStipe Mirkooooo, haj kod Bošnjaka, neće vam ništa!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad odu ovakvi idioti lako cemo se dogovoriti..
Ko skim majku ti cetnicku/ustasku.
@PepsiAriel naucili od UZP-ovaca i genocidasa :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sva tri naroda moraju imati jednaka prava u svakom kantonu, kao i u entitetima, jer su kantoni kao i entiteti teritorijalne i administrativne jedinice prije svega koje podjednako pripadaju svim narodima bez obira na naziv ili većinsko stanovništvo, a ne jedinice lokalne samouprave. kome to nije jasno, može pričati ono što želi pa i podjeli zemlje pa da vidimo dokle će, ali taj nema pravo pričati o bosni i hercegovini.
@gepard1234 morali bi imati ali nemaju a to je samo dokaz da je to pravo ugroženo uopće za sve od prvog do šestog ... sasvim je sigurno kada ne bude ugroženo pravo od prvog do trećeg neće ni do šestog niti će to pitanje niti bosna postojati kao problem
@Sintor gdje se nepostuje pravo sva 3 naroda onda nema drugog izlaza nazalost.a kome ces ti mamu to neznam tebi je tvoja najbliza
Inzko osporava raniju odluku Ustavnog suda BiH i želi da Izborno zakon ostane isti kao do sada. Pa ako se to stvarno ostvari da jedan podnesak VP vrijedi više od odluke Ustavnog suda, onda ne znam što mi Hrvati imamo više tražiti u ovoj hebenoj državi. Ako treba, bolje da uzdignute glave nestanemo nego da nas na hinjski i kurvanjski način polako trijebe talibani uz pomoć VQ.
@kumStipe svi se mi pitamo šta Hrvati traże u BiH? Slobo vam poklonio Kninsku krajinu a vi se hebete po Hercegovačkom kršu
@swanfilter Tražimo samo ravnopravnost, odnosno tražimo ono što vi imate a mi nemamo. Ništa više i ništa manje od toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi strani placenici uopste ne rade u interesu BIH
Ko misli da Inzko radi u interesu BIH, ne vidi dovoljno siroko, tj. glup je
@zivotinja369 zali se zagrebu i beogradu :D
Jedino rijesenje referendum za ocjepljenje HB!Kao sto su bosnjaci zeljeli ocjepljenje od jugoslavije
@Sintor Turčine, vjeruj mi da bi jedva dočekao da krenete, mamu vam hebem tursku izopačenu.
@kumStipe vidi ovog madjara sto prijeti hahah
Ukratko, Incko podržava manipulacije poturaka.. Pa sad, Hrvati, zalivajte "cvijeće".. :)))