Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova kokoska elizabeta je izmanipulisana starkaca koja kao i x zena do sad padne pod stare dane na mlad *** da prostite, tu firmu samo jedna osoba sjebaje a to je elvir rumeni, mala hinja i mobbing majstor, seljacina mrtva i sve mutljavine vjerujte od njega i dolaze, ne znam sta je on u firmi tacno al je odma ispod ove elizabete, ekonom ako im nije, mislim da treba da se kaze tacno ko je krivac za maltretiranje radnika i propadanje ove firme :D
btw, taj mladi k na koji je ova prsla je taj elvir da ne bude zabune da bezze zenu olajavam :D jer je u tome frka zbog komada ki te sje ba je zena hiljade i hiljade ljudi ;)
Jelisaveta skontala....
Elizabeta Josipović išla na hadz