Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM SEJFUDINE BOSNJACI SU UZ TEBE ! SMRT GENOCIDNOJ TVOREVINI ! UKINUTI JE ISTO ONAKO KAKO JE I NASTALA !
Ili to ti mislis ako mu ti ne dajes podrsku da i ostali tako misle e varas se !
Da sinko 1 za 1 !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tokiću izgleda niko nije rekao da su Srbi u Republici Srpskoj većina i da život u toj republici oblikuje većina kao svuda u svijetu a da se manjine u ovom slučaju bošnjačka manjina tome može prilagoditi ili otići.
ovakva BiH nije moguca uz Sda
Vidi ovih ustaša,četnika i balija što im krivo kad Bošnjak progovori hahah. Strah je to,razumije se....imate i razloga da se bojite !
Tokić je stari ofucani ublehaš koji se "gadja" parolama. Daj sredi svoj privatni život i ostavi se Facebooka
Gospodin Tokic se bori za prava jednih a protiv privilegija drugih.
Prdiš Tokiću bez veze,ako oni guraju pravoslavlje ko je nama kriv što ne guramo islam u obrazovanje.Oni se bar ne stide svoje vjere.Kod nas glavni igrač za prava bošnjaka u Rs-u Emir Suljagić,lik koji je cijeli mandat ministra obrazovanja u KS trošio da ukine vjeronauku.Jebite se plaćenici.Niko vama više ne vjeruje.A za četnike se ti ne boj ako krenu ima ko će to trati,onaj ko je i naviko.Ti i takvi nećete sigurno.
`....postigao dogovor Čović-Dodik, vrlo čvrst dogovor, koji je sada u procesu implementacije, da se BiH podijeli na tri entiteta pri čemu bi Republika Srpska ostala vlasništvo samo jednog naroda, srpskog naroda, a Federacija bi se podijelila na hrvatski i bošnjački dio. ` jedino pametno sto si rekao
slazem se sa tobom mb..na bosnu su udarali razni banditi i ona je uspela da opstane..kako-tako ali je opstala..problem je samo sto sad na bosnu ne udaraju banditi vec glavni baja,najveci i najuticajniji drzavnik u ovom delu evrope.Mileta bosna da prezivi nece..Covic je tu samo kao sipka uz bubanj..posrecilo mu se da su mu ciljevi isti kao i Miletovi i to je sve
Tokic je trenutno najposteniji osnjacki politicar. On je dooljno pametan i vrijedan da sve ovo svaki dan salje na sve ambasade, a bogami i da objedini kao predmet (tuzbu) u Strazburu. Vi koji se pozivate na dane Tokicevog dzahilijeta, BJEDNICI STE OBICNI I DZUBRAD TEKFIRASKA. Kad bi Bakir imao samo 5% Tokicevih sifata Mi bi na zelenu granu izasli ... .
???? kako ovaj nije u zatvoru.....jel prokockao u Coloseumu 280k novaca od neke od stranaka...jeste...jel izbacen...jeste.....i opet palamudi....ps. jedino znao je pogoditi broj na ruletu, ali je uvijek stavljao na 5,8,15, koji nisu dobitni bili....
Ovo je par ekselans propali intelektualac, odnedavno i političar. Moj Sejfo, tako je i babo Alija govorio pa šta bi? Mor'o je na dlanu ostavit Srebrenicu Srbima, i Mladić mu je spasio 30 hiljada ljudi, od osvetničkih hordi, Srebrenicom ste platili Sarajevo, uživaj u njemu i ne prizivaj ljeba ti nas Srbe opet na brda.
Sinane istina je uvijek tu negdje.. danas-sutra a ko zna šta se može sve izdešavat kroz 20-30 godina, postoji mogućnost da će tvoja djeca učiti već što sam pomenuo, ili da će moja da su Srbi zaista agresori.. meni iskreno nije bitno ni ko pogino nit ko je ratovo, glupost kakva god da je, glupanu se uvijek odbije od glavu, ali nema smisla podržavati ovakve političare ako su vam već nekad smetali ili smetaju srpski koji imaju slično ratnohuškačku retoriku. Isto tako, 30 hiljada ljudi je zaista prebačeno iz Srebrenice nakon što je vaša vojska opalila šprint i tako ih ostavila na milost i nemilost protivniku, što znači da moja tvrdnja ima osnovu, a isto tako neki nisu imali sreće da se izvuku. Politika je kurva moj Sinane, a mrtve ništa vratit ne može, ko osta invalid u kolicima osto je do kraja, ko je preživio netaknut il lakše ranjen rat je za njeg avantura, a huškači su uvijek bili oni podrumaši
Reče alkoholičar koji je sve pare stranke prokocko u Colloseumu na "CVRČCIMA". Da na Cvrčcima! Ubacivo po 500EUR i pritisko, a ono sve po monitoru skakuće. Lično sam ga vidjeo jer sam bio prisutan. Dani Džahilijeta s' moje strane.
nisam vidio komentar , pa i ja slican napisao...ma zavisnik od kocke, ostao mi duzan 500 km, i sve se krio...i jbg...vise ne uganja
Rece ex dzahil ... a bolje ti je da nisi iz dzahilijeta ni izlazio, sad si u tekfirdzije zakoracio .... reci dzubre, sta je Tokic gore SLAGAO????