Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo prijevremeni izbori jer narod zna i 100 % BiH.Probali smo promjeniti ali nemoze ni ovako narod strajka cak i policija ovo nevodi nicemu
blok za OTPOR. Nermine uz tebe smo! Za prave ideala Socijaldemokratije! Hajmo Bogicu, Kljuiću... povedite ovu drzavu naprijed!
@ hajmo?: Prijatelju, nije kljujić, već Kljuić. Čovjek kojem treba ukazati povjerenje i dozvoliti mu da pokaže šta je pravi, proevropski život jednog grada ijedne države! Naprijed Nermine! Pokrenite se i mijenjajte ambijent u kom se ova, nazovimo je, Država nalazi! Dokažite svima da nam je ovo jedina Domovina, vrijedna, prkosna, ponosna i spremna na dobar život!
Zovite i BPS !!!
Da hoće više z.ar.ati.t pa da mogu preko grane. Ovako nigdje dobrodošao. Na izbore ne izlazim i nedam glas nikome.
Nadam se da ce najjaca bosnjacka stranka drzati Titovu sliku.
Jedan je Danis ! Živjela NAŠA STRANKA !
iz ove države ako ste nam vi budućnost.
Svi ste vi isti m*ter vam j*bem, samo na svoje guzice mislite, i kako da ih uvalite u što unosnije fotelje!
Neka su danas u BPK-Goražde LDS-ovi poslanici dobili dva ministarska mijesta i glasali za novog premijera iz SDA! E jade jadne
Takođe, Kolašinac je instruirao SDU BiH kako da se mimo zakona, nelegalno otvorenim računom i nelegalnim pečatom, kantonalnim poslanicima Nerminu Pećancu, Miri Lazoviću i Ivi Komšiću uplate budžetska sredstva u iznosu većem od 100.000 KM. Obzirom da bi krivičnu istragu mogla ometati Jasna Pećanac, zamjenica tužitelja KS i supruga Nermina Pećanca, Federalno tužilaštvo je naložilo da istragu, pored MUP-a KS, provodi Tužilaštvo Srednje-bosanskog Kantona.
Datum: 22. avgust 2007 9:30 Saopštenje za javnost u povodu Rješenja Federalnog tužilaštva o provođenju istrage protiv sekretara Skupštine KS Abida Kolašinca i drugih lica zbog više počinjenih krivičnih djela Federalno tužilaštvo je Rješenjem (broj: KTA-155/07 od 17. 08. 2007. godine) naložilo pokretanje istrage protiv sekretara Skupštine Kantona Sarajevo Abida Kolašinca i drugih lica zbog više počinjenih krivičnih djela. Prema prijavi, Abid Kolašinac i druga lica izvršne i zakonodavne vlasti su krivično odgovorni za kršenje Zakona o finansiranju političkih partija i Zakona o sukobu interesa, jer je više desetina hiljada KM nezakonito uplaćeno na račun SDU BiH.
eh et, valjda ce mi dozvoliti ovi sa klixa da nesto i napisem, jer sam htio reci ovo. Vidite li vi ko je sve u politici, mnogima vam je jasno, pa evo ovi sa slike, to je ured umrlo a ono hoce da vodi drzavu, ili upravlja njome. Mi omladina smo niko i nista za ove staronje, ja sam ZA to da se mi omladina ukljucimo max u politiku i mi smo ti koji bismo trebali upravljati malo drzavom, zasto ne. Kad vidimo ove nase se.ronj.e stare, iscrpljene, jedva se krecu, prd.onje, zasto recimo ja ne bih radio isto sto i oni, sta to oni rade pametno?!!. Treba to sve smjeniti, nisam nikad ni za jednu od ovih vodecih stranaka glasao niti cu ikada glasati, niti sam ikada glasao, a sada se aktivno ukljucujem u politiku, OMLADINO SAD JE NASA PRILIKA!
LDS-ovci su prevaranti! Na sudu je slučaj jer još nisu isplatili radnike koji su radili na prošlim izborima, koji su angažovani preko Biroa, jer predpostavljate nemaju volontera jer nemaju ni članova, a u tužilaštvu je tužba za prevaru protiv Bojana Zeca Filipovića.
Zasto komentari protiv penzionera pa svi mi smo BUDUCI. dA IMAJU PRAVOG VODJU VLADALI BI U OVOJ BIH. Svugdje vlada vecina A NJIH JE NAJVISE. NEKA NE GLEDAJU VJERU PA NEKA GLASAJU ZA SVOJU STRANKU IETO VLASTI TJ. BOLJEG ZIVOTA
E samo si nam još ti Nermine trebo sa ovim metuzalemima i nekakvim liberalima koji svaki dan imaju novog predsjednika stranke. Šuti i poklopi se ušima kada si i ti iz SDP-a izašao kada Lagumdžija 2002 nije htio u koaliciju sa SDA a sada pametuješ. Možeš se okrenuti naopako ali nemožeš dobiti više glasova od ovoga što imaš. Svi ste vi sateliti i plačenici SDA.
stranka penzionera..... to spada, normalno, pod sindikalni problem, ali STRANKA MLADIH to spada pod probleme svih diktatura bilo koje drzave, koja misli da ima buducnost!!!.. naprije mladost i prosperitet!