Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će biti da je klix objavio neku vijest o SDP-u, pa zar im to njihovi nadređeni iz SDA dozvoljavaju
SDA mrs u tri PM!
nedo Bog da ovaj SDP ostane dugo na vlasti. Ah sto mi idu na zivce sa ovim komentarima. pa ljudi svi znamo da je avaz postao POLITICKI BILTEN od SBB i SDP. A da ne govorim o FTV koja je u velikoj mjeri pomagala SDP.
dosao je i vama kraj cao sdp
ovaj sdp bi se trebao zapitati sta li je to uradio za svoje glasace, osim sto se grcevito borio da zbaci s vlasti pojedine predstavnike? mali lagumdzija je osjetio potrebu da se igra diktatora, vara narod, pokrade do dna ovu drzavu i s tim novcem zbrise vani. njegova specijalnost? udzbenik i za informatiku , input/output, knjige kao istrazivac i prf nema. uza specijalnost: boravak u vlasti, sto u poziciji sto u opziciji od rata. voli socijalizam jer je njemu u tom sistemu bilo dobro, a narod je jadni i tad bio siromasan. pa sad narode, budi ovca pa ga ponovo biraj.
@sneki taxisti su SDAova glasacka baza i oni su im to dozvoljavali neka svako od njih i projskeuu ima dug od po 10.000 KM pa vi vidite za koliko su ostetili drzavu. a ima ih sa dugom od 30.000 KM. I onda im Lulic kriv sto im neda
NIKAD VISE VI NECETE DOBITI IZBORE, UDRUZILI STE SE SA KRIMINALCEM \" DRZAVA NEBODER\" PA STE SE I SAMI IZDALI KO STE I STA STE. SAMO RADITE HAOS I ZA SVOJE LICNE INTERESE , GDJE JE TU COVJEK KOJI JE GLASAO ZA VAS. FUJ. STALJIN JE MALA MACA ZA LAGUMĐIJU KOJI JE IZGLEDA ZEDAN KRVI, A OD RADONCICA.AL-KAPONE BI IMAO STA UCITI TOLIKO JE POSTEN, SVE NEBODERE, JAHTE I AVIONE JADNIK ZARADIO OD PRODAJE NOVINA I PLATE 1300 KM. PROTJERATI GA IZ BOSNE JER I NIJE BVOSANAC ILI GA HITNO IZA RESETAKA. KOJI SMO MI NAROD PA DOZVOLJAVAMO DA NAM SE NAMECU I ONI KOJI NISU CAK NI NASI DRZAVLJANI.
Koji ublehaši narcisa koji je otjerao sve ljudine.
Moj Samire,nisu oni zeleni nego truhli koliko su godina na vlasti.
Vidi zelenih, sto se bore i ovdje za fotelje
Ja ove SDP omladine, konta dobiti izbore preko foruma i komentara, hahaha pa smjesni ste!
Ne izlazi na izbore.Izaberi slobodu. http://www.youtube.com/watch?v=JDigRTM8zQQ Nemojmo glasati za parazite koji žive na račun radnog naroda,jer ih tako podržavamo.Bojkot izbora.
je vidjeti SDP i SBB u zagrljaju, koji sljam hebote
ste gospodo najveci lopovi koje ova zemlja pati! Sad ste bili u vlasti i vise nikada!
kaže meni taksista neki dan u sarajevu više volim kupiti djeci porshea panameru pa nek se vozaju po gradu nego da platim dugove prema državi.e ja vam takse garantujem da če te svaki dinar da plaTITE DRŽAVI KOJI STE DUŽNI
oruzje u ruke pa u boj za narod svoj,