Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o kakvom ti begesu govoris ,ne daju njima ni do zemuna a kako ce i dati kao jos malo pa ce citava srbija biti begradski pasaluk,ne zaboravite da se turska malo pomalo primice eto cak ce uzeti udio i u JATu zar vam to nista ne govori
ma on ce u Tursku da trazi svog pradjeda koji mu je proveo prvu bracnu noc sa prababom
Begaj bre u Begeš.
Misliš da bi na tvojim gumenim opancima ostalo nešto više. Možda na točkovima traktora ako ga imaš. Možda ti je Dodo dao donaciju za održivi opstanak.
Je li to ti pakujes kofere, ukinuli vize a kod Mile nema se sta jesti pa put pod noge trbuhom za kruhom pardon lebom
E MOJ deda zasladi.
Moj glavni cilj je da uredim stvar da mi redom glabaju: Prvo tata zelenog zuba, onda on, a da zasladim sa njegovom mamom.
Kome se ne svidja moze napustiti Republiku Srpsku i ponijeti samo onoliko zemlje koliko mu ostane na nanulama
Ima li tu logike ako mu SDP nije cilj onda zasto da pregovara sa njim o formiranju vlasti ili zasto je isao Bosicu k.u.r..a..c pus..siti samo da ga ostavi na vlasti u BiH. Kakve bisere lupaju ti iz SNSD-e najbolje govori jucerasnja izjava Kuzmanovica da da se u Evropi nista nemoze odluciti a da se ne pita republika srpska.
Ovaj bolesnik nezasluzuje nasu paznju. Nadam se da ce SDP da napravi napredak u federaciji a oni tamo neka se glodju. Inace ako ne naprave napredak u ekonomiji i ne strpaju vrhunske lopove u zatvore pa njihovu imovinu vrate drzavi, nikada vise moj glas dobiti nece.
Vidimo se u Gradini
Meni su Hrvati najcudniji. Evo Dodik i Srbi vam biraju potpredsjednika koji ce da brani SRPSKE interese u RS (Vlajki) sad vam biraju i podpredsjednika skupstine, da ne kazem da ce izbrati i ministre kao sto su to i prosli put uradili, ali to im ne smeta, a smeta ima sto je izabran Komsic. Ako nista Komsic kaze da ce se i za hrvatske interese boriti. Braco Hrvati znate da ste u ratu jedva opstali kad ste se sa Srbima udruzili i opet na tu kartu igrate. Pazite samo kako ste prosli gdje su oni vlast.
SDP treba samo da se ogranici na one kantone gdje ima vlast.Ovog grmalja Dodika iz BL (Blizu Laktasa) treba ignorisati.Neka uziva u svojoj prepotentnosti i tzv.RS.Danas se provozah od Bos.Broda da Doboja.Jad i uzas.Ko ne vjeruje neka ode i pogleda.
Mozda nije lijep ali je pametan. Sto ste tako ocajni? Valjda zato sto on sutra postaje predsednik RS, a gosti su Boris Tadic i 20 ambasadora akreditovanih u BIH, malo li je. Nesto ga svijet ne naziva genocidnim. A tI \"komsija\" si gad nevidjeni, stidim se zbog takvih. Bojis li se ti Boga, neke sudbine? Da li si samotnjak ili nekome rodjenom navlacis zlu sudbinu. Mrzim te vise nego sto te mogu mrziti Muslimani. Mrs go... jedno izopaceno
PITANJE: Kako spavaju muslimani u Srebrenici ? ODGOVOR: K\'o zaklani !