Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezna se ko pije a ko placa, cas kaze covic sve dogovoreno cas tihi govori da nista nije.. Opa. Ustvari zna se, oni piju posten narod placa
Ti se stvarno umislio da Srbin nije primitivan i da je dio Europskog mentaliteta. Srbine, nista nisi manji Turcin od \'\'Poturice\'\'. Djelite skoro sve obicaje sa Turcima, jos ste ralicite vjere! I sami Europljani prepoznaju da ne pripadate u EU. Ali no problem, ti zivi i dalje u zabludi da nisi primitivac, da nisi genocidas, da te nije Zapad bombardirao, da nemas veze sa Turcima od kojih si sve pokupio. Zivi u nadi da si dio Europe i da ce Srbija i RS u EU, gdje joj iskreno (kao ni Bugarskoj, Rumuniji, Grckoj, sve quasi-Turci, ali ni Ercegovcima) nije ni mjesto.
zipa onog SMIGLA....my preciouuussss
SVE JE DOGOVORENO ====================== Nema BiH kao drzave,jer to nikada nije bila drzava.Bila je Turski vilajet-kalifat, poslije Austrougarska provincija sa upraviteljem Pocorekom,za vrijeme komunizma je bila \'\'opitni kunic\'\' za Kardeljev Samoupravni sistem. Njome vladali; Djuro,Rato,Hamdija,Branko . Poslije dosao Alija-sve to rasturio-probao da uvede \'\'Serijat\'\',Srbi se odvojili i stvorili svoju drzavu Republiku Srpsku,Hrvati ostali u federalnom odnosu sa Poturicama-svadjaju se i biju-Islamska zajednica sa Mustafom na celu i dalje propagira \'\'Serijat\'\',Srbi iz R.S.im se ponekada obrate uz ono Srpsko-odhebaus primitivni Poturci !
@REFERENDUM Šta ti Krepo jedan radiš u 04,58 h, radi nešto korisno! Vjerovatno sad spavaš i *smrdiš pa ovo nećeš pročitat do naredne noći. Besposleni LEZILEBOVIĆU !!!
Ja ne očekujem da će se oni dogovoriti oko bilo čega! Samo znam da novac poreznih obaveznika ide u njihove plaće. Oni ne rade svoj posao a plaćeni su!! Da rade u fabrici u proizvodnji, pa ako recimo nisu uradili svoj posao te rade protiv svoje firme, izdaju šefa, ne mare za posao- dobi li bi otkaz! A ovi ne rade, izdali su građane, primaju plaću i niko ništa. Sa takvim radom svaka firma će propasti, a to važi i za državu.
j.e.b.e.m. v.a.m. 6 m.a.m.a
http://www.facebook.com/pages/Dont-worry-be-happy/134537036659335
ove lihvare sve pod hitno u kreku i to u najdublji kop...pa kad se dogovore onda da izadju....ako se ne dogovore ...pa onda samo malo metana i to je to
ja komedijasa majko moja,,,pa nje vam ravan niko...spordaju se sa narodom
a sta smo to ocekivali.???..mozda dogovor...ha...ha...ha...
ova krepotina od države i nasilu sklepanog suživotstva triju naroda, koja živi na aparatima, odbrojava svoje posljednje dane.
ostalo je još samo 7 dana, a njima treba bar 7 godina, da se za nešto dogovore.
Ja sprdacine i ministara....
sve dok srbi ne dobiju m,odbrane i mvp,dobro je
hebbem svima mamu ko ne voli ovu drzavu... hvala