Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da slijedi kriza,protesti itd.Nikšić već proćerdao stotine miliona koje je naslijedio od prošle vlasti,dakle ni para nema a svi traže povećanja primanja zbog inflacije i bespotrebnog i nezajažljivog dizanja cijena.Kad udruženje penzionera izjavi da je Novalić bio najbolji premijer za ovu populaciju koja najteže živi i da im je žao što je u zatvoru onda mislim da je pametnom dosta ko nas sada vodi i gdje ovo sve ide.
Zbog toga penzionerima nema isplate p.plate niti povećanja.
Udruženje ili neki SDA postavljen čovjek? 🤣
Sto su radili Boban-Tudjman u ratu a s druge strane Karadjic-Milosevic to danas rade, u miru Covic-Milanovic/Plenkovic i Dodik-Vucic. Kome to nije jasno ili je glup ili zlonamjeran ili oboje!
Tako je.
potpuno tacno brate 👍💪👌
Mene bi kao covjeka bilo stid da se bavim nekim poslom, sve sto uspijevam je izazivanje kriza iz godine u godinu. Da im kazem da idu cuvat ovce, vjerovatno nisu ni za tog sposobni
bravo Mirko za tvoje vrijeme kad si bio u vlasti s SDA se radilo 🇧🇦💚⚜️
Bravo Mirkec. Dok si ti sa SDA bio vlast i radilo se. Konaković samo radi promociju i pravi selfi. Lazov obični i saradnik kartla.
Kome mulja ovaj bivši SDS-ovac, koga uopšte zanima šta on misli, a misli da ej pametniji od nas.
eh kriza, nešto novo
Gdje ste vi tu je uvijek kriza, nema tu napretka
Jeste tako , ali da nije Stanivukovića i sličnih !
Ti si stara lopovcina
Ko god je bio u vlasti sa SNSD i HDZ , ovaj dvojac je sve blokirao.
Pa kad je drzavna vlast formirana da bi se nesto radili, nego samo fotelje. Imas jednu stranu kojoj je uspjeh da sve koči i čini državu slabijom...nema s njima nekog rada na jačanju države
Covic i Smidt prave Koaliciju.