Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo najvise doktora,akademika,profesora a svi su na Budzetu, za njih je Naucno istrazivacki rad Spansko selo!!! A studente maltretiraju godinama a i kad uspiju zavrsiti fakultet ne znaju nista!!! Preostaje samo Biro ili Volontiranje....p.s pogledajte samo parking ispred Univerziteta!!
Ide pun kamion napredne inteligencije
Kako se u Bosni i Hercegovini kupuju fakultetske diplome možemo očekivati da za par godina svi stanovnici BiH imaju doktorate. Svi naši ministri su magistri ili doktori a jedva da znaju nešto pročitati ili napisati.
De molim vas otvorite Nightlife za komentare da liječimo frustracije, nije me dugo bilo, baš mi se nakupilo...
Lično bih volio da je manje doktora nauka u BiH, samo iz jednog razloga, da nas svijet ne proglasi GLUPIM što sa tolikim procentom doktora po glavi stanovnika pripadamo.
mati mila ja mi oblasti, hajde ovi iz medicine pa i stoatologije ali ovi drugi - uzas...
Gdje su Benjamin Delalic i Mirza Hatic?
Ovo kao na pokretnoj traci
ŽURNALISTIČKE NAUKE, cmoon maan!
Ja vidim puno plavuša.
Može se sa svakim zanimanjem naći posao, samo su ljudi lijeni da ga traže.
da me je ovu u cvikama oplesti pa makar u tabutu zavrsio.
Svaka cast. Cestitam. Obrazovanje je najmocnije oruzje koje mozete koristiti da biste promijenili svijet.
Vidi ovih komentatora sto su ljubomorni na doktore nauka... ccc sram vas bilo!!!
Welcome to BIRO