Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno,svako ima stvari koje stoje po ormanima,svako moze odvojit za litar ulja,nistane kosta,dobro djelo ostaje trajno,a ako se neko boji da ce drugi ukrasti,njima na dusu...
bake je dao sigurno ;) )maksuz selam za presjednika
Moze li se ikako direktno dati organizaciji Pomozi.ba, ja jedino njima vjerujem jer su jedini konkretno i transparentno djelovali i pomagali su i ranije cak dok su izbjeglice bile u izbjeglistvu u Turskoj odnosno na granici izmedju Turske i Sirije
Pa javi se organizaciji Pomozi.ba. Imaš njihov web site a i facebook stranicu. Umjesto što se 'raspituješ' po Klix-u, mogla si davno izguglat.
Jarane, kao da živimo u kamenom dobu
svaka cast, to je raja iz Sarajva
Super. Ovi koji imaju pun kofer izgovora, ako nećete doprinijeti, nemojte svojim jezikom odvraćat druge.
bake ce dat ;)) sigurno
e yebo ti on mater
Ne vjerujem ništa ovin našim "neformalnim grupama građana" sve će to završiti po lopovskim džepovima, "Sarajevska raja"...Pljuc. Beograd objasnio neke stvari.
@Xabaras, strašno je da smo zbog silnog lopovluka i prevara na svakom koraku izgubili povjerenje u ljude. Zbog njih će pomoć zasigurno izostati od mnogih , jer jednostavno ne žele da budu izvarani. Moramo shvatiti da ima dobrih ljudi i da nisu svi lopovi.