Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
musliman sam i nisam protiv ovoga, lijepo je vidjeti ovo u nasem gradu a ti reufe i tebi slicni suck my dick
Lutvo izveo amawa u šetnju :D
Sve mi postujemo osim svoga.
e bas pogano govoris reufe stvarno pogano
OBIZAVAM DA PROCITAM NEGATIVNE KOMENATRE O BIH METROPOLI I UZIVAM U MRZNJI VLASTITOG, GLAVNOG, GRADA, JER SE TA MRZNJA ZASNIVA NA SOPSTVENOM JADU I ZIVOTU BEZ PUTA I PUTA! JADNICIC!
Vi novokomponovani muslimani mrs iz Sarajeva u svoja sela!!!
niti sam novokomponovani nit starokomponovani musliman....sarajlija koji postuje svaciju vjeru i ratovao od prvog do zadnjeg dana glupane dok sam se ja smrzavao po Igmanu ti si igrao klikera u podrumu pozdrav
To raki svi mrs al nek ti postujes njih dok se vracaju odakle su dosli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako se moze sta naguziti da dodjem u sarajevo?
ljudi ovo je obična pijaca sa par štandova gdje možete kupiti različite stvari, stvarno ne razumijem zašto nekima smeta. ko želi nek je obilazi, ko ne želi niko ga ne tjera.
Kad je poplava i kliziste puni komentari dova. Kada je Bozicni market onda sta ce nam Islam...
Bolje da se Bosna i raspadne, nego da blatimo njeno ime i proglasavamo sluzbenu religiju u Sarajevu.
Ovo je nametanje tudjih praznika tj. praznika koji nemaju veze sa Islamom. Neka svako svoje slavi ali ovliko medijsko pokrivanje je nametanje.
Mjera napretka i prosperiteta je broj popijenih konzervi kole, McBurgera i ostaloga. Ako to ne pijes i ne jedes ti si "zaostao", uskracujes djecu za tu "preljepu hranu"... jos ako si vjernik... "seljacina zaostala". Nema veze sto se mozda bavis naukom na nekom institutu, sto si procitao knjiga vise nego sto su oni vidjeli, sto znas nekoliko jezika... ako si vjernik onda si "zaostao".
...pukovniče, "neka svak svoje slavi"...pa nemoš opstat od bajrama i oba božića/uskrsa kad naspiju...ne da "slave" no ubiše s tim, otvoriš prozor a pop/svećenik/efendija ti ubaci poslanic/vaz ko kragujevku...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
do kada ce sarajevo da slavi vlaške praznike? sramota
Sve će biti dobro, ako neko jelku ne ukrade. :))))
...ih, rođo, eo ena prigodna :) https://www.youtube.com/watch?v=yNhprwZ-WZA
Zašto na Klixovim galerijama slika uvijek piše ko je fotograf koji je napravio sliku, a ne ko je na slici?
Nisam muslimanka ali slazem se da je ovo nametanje tudje vjere... Vjera mora ostati privatna stvar, ovaj cirkus oko bozica je u principu pokazati vjeru i nametati druge. Neki ce mislit da sam luda, ali Sekularnost znaci ne ometati druge sa nasom vjerom. Znaci nema bozicnog cirkusa u sred grada itd. Slazem se da je Sarajevo grad sve vjere, ali vjera je privatna stvar. Sada mi pucajte minuse :)
Griješiš, jer na ovaj način Sarajevo skače i ide naprijed prema Europi, sjaji u svjetlu koje pokazuje toleranciju i civilizaciju. Što daje jedan sasvim drugi dojam, odmiče se od predrasuda Bliskog Istoka, bez da se lažemo svi znamo da svijetom trenutno vlada islamofobija možeš li da zamisliš koliko ovo popravlja sliku Sarajeva u usporedbi s gradom gdje se ovakvo što ne bi slavilo nego samo islamski praznici? Jako je bitno da se povuče crta i pokaže da Sarajevo nije Džalalabad, sad iskreno od mene bez nacionalističke konotacije. Na kraju krajeva ništa loše se ne dešava, svi se mogu veseliti a ovo nas približava vremenima kad su se djeca igrala skupa po haustorima bez obzira na vjeru. Neće nikoga kuhano vino na badnje veče preobratit na kršćanstvo, kao što ni mene neće baklava na bajram.
Nametanje pocinje u principu kada se vidi, kada je vidljivo. Niko ne tera nikoga ali vidljivo je. Mislim se, koga briga?
PRIKAŽI ODGOVORE (31)