Francuzi izrazili želju za saradnjom
0
Sarajevo: Obilježavanje 100 godina od Prvog svjetskog rata
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj ZIMET hahahahaa ja imena i govana
aaa, nece biti 2014, smak svijeta 2012
@neki fini mo..., onaj koji izazove rat, uvijek ga na kraju u stvari sukne samom sebi. Vrlo neobicno pravilo, ni dan-danas nema izuzetaka.
višnjik dva sata bez struje; više pasa lutalica na ulici nego 1914.; problemi sa vodom; svaki čas pucnjava; gradski saobraćaj gori nego 1914.; fasade se ruše sa većine zgrada koje je austrougarska sazidala, a vlast nas dobronamjerno upozorava; JEDAN mcdonald\'s u cijeloj bosni - ne kažem da ću IKAD ući u njega, ali stranci hoće i hoće da znaju zašto ih nema više; bacanje kontejnera u miljacku i krađa poklopaca sa šahtova; ćevabdžije koje nas truju, ljekari koji nas ne liječe ako im ne platimo, avionska kompanija koja sa pet(?) ljetnih letova spadne na JEDAN; aerodrom s kojeg zimi zbog magle pola aviona ne polijeće; uslužne djelatnosti gdje pružaoci usluga ne znaju ni svoj jezik, kamoli neki strani; jurnjava automobila kroz crveno na semaforu; dahtanje za vratom pet drugih dok stojim za šalterom; zatvaranje državnih institucija kulture - muzeja, galerija, i forsiranje turbofolka, dobrodošli u glavni grad jedne evropske(?) države(???)
Shuknu ga njima Mlada Bosna pa pricajte sta \'ocete, a ne ko Mevlid shara, ko muva bez glave. heibga ovi su imali cilj, a mevlid nako bezze bio nesto nervozan. i ne zaboravit da je jedini bosanski nobelovac bio clan Mlade Bosne ;), pa bio atentat kriv il prav, sa historiske tacke gledanja, veliki je to bio dogadjaj, da bi ga vladajuci papci ukinuli u obiljezavanju.
gavrilo princip je bio kao i bilo koji drugi zaludjeni nacionalista. od takvih nema srece inace obiljezavam samo lijepe datume
srbi su za sve krivi
@Zoki, stecak oboijica u zabludi, svako na svoj nacin. I Prvi i Drugi svj. rat se smatraju velikim tragedijama i biti ce na taj nacin sigurno obiljezene, ako ne na Balkanu, u Europi sigurno. Biti ce obiljezen, a slaviti se moze najdulje doba mira bez ratova na tlu Europe od kraja drugog svjetskog rata. I sigurno niko nece viknuti sa govornice: Niko ne sm(ij)e da nas bije... A Balkan nek zamisli gdje se nalazi
Obiljezavanje, to samo mogu oni koji ratuju, te planiraju opet ratovati. Ma daj zamislite jednu od razvijenih ev zemalja kako takve informacije obiljezavaju. cisto mali clanak u dn novinama negdje zabacen da se jedva i procita. JOS SAMO ROSTILJ, pa OPALI...
Ne znam zasto vi u Sa uopce obiljezavate godisnjicu pocetka I svjetskog rata. Vi ste vec unistili smisljeno tragove dogadjaja vezane uz dogadjaje koji su prethodili ratu. Vi ste u tom nazovi gradu izgubili i vlastito juce i sadasnjost i buducnost. Pristali ste da vam Bosnjacke vjerske partije upravljauju zivotima.