Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota Sarjlije, vise vas izadje na dzenazu nekom kriminalcu.
Najvise me nervira kada se kuka na vlast... A kakvu imamo vlast jos nam je gori narod....Izasao sam na ulicu i gle.... cak 200 ljudi... SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA...Sarajevo Nego dragi moji sugradjani ... lijepo vi idite svi na Zetru i gledajte Miroslava Ilica.... samo tako Bosanci moji dragi... naprijed...
zločinački grad štiti svoje nedonošče bez srama i stida štiteći ovog zločinca, zločinci štite sebe! nije sve logore po sarajevu mogao čuvati samo jedan čovjek
Sto im niste dali LOPATE nek malo pociste ulice,,,jao kako ruzan grad nije ni cudo sto vam je KARADZIC PSIHIJATAR valjao BOMBE po carsiji.
A bit će vas 300 danas garant:):)I to je napredak:):) A pišete ovdje hvalospjeve.Pa na prosvjede jadni ine bili hajde što se čeka.E baš ću večeras gledati federalnu da vas mogu prebrojat pa opet doći pitati što ima:):):)
A jes vam je General čika Jovo sačuvao 24% čitave .I to sa onakvom uglavnom slavnom i većinom viteškom ABIH.Ma nemojte se negdje hvaliti da ste je odbranili pa smijat će vam se.mislim meni je svejedno.Ali eto dvije najjače bošnjačke stranke plus oni otpaci i crkotine HSP i Lijani i ništa opet .a vladali bi \"Bosnom \"i protjerivali(kome se ne sviđa neka ide)A vidi nisu se prepali ni Hrvati ni Srbi pa neće da idu.Pa nešto nije u redu onda.Ili kod vas ili kod nas.Ma ja nešto mislim da je do vas čim niko ne bježi od ova dva naroda.Pozdrav Vama Sarajlije znam da vam nije lako.Stalno vas lažu a vi promislite je li tako.
sta ima sarajevska rOja? hocel ta facebook revolucija..sram nek vas bude.....200 ljudi.....levati jedni
ja se slažem s ovim što je rekao MASLO da je to dve Dodikovo i Mladićevo MASLO
SVE JE OVO DODIKOVO I MLADICEVO DJELO,JER SE GARANT SASTAJU CILJ JE PRAVITI BELAJE PO SARAJEVU,ZAGREBU,I ZASJENITI ZLODJELA MLADICA
Molim gospodu da mi vrate komentar on je moje vlasništvo a ne vaše.;);)Ako ga nećete postaviti vratite ga nazad nemam ja kopiju a treba mi ;);) Hajde pustite ga na minut samo da napravim copy :):) Je li to zbog toga što sam pitao što ćete ako \"čika Jova \"opet promijeni stranu .A vi prosvjede upriličili za njega.Hahahah vi bi odmah rekli da je u stvari bio špijun i sve vas prevario.Ali bi bruka ostala
E nema više ni komentara napisati zar ne multietični Sarajevo X-com .A zašto pa ni jedne psovke nema ni uvrede.Ne paše vam pitanje.Sarajevska tolerancija ko je ne pozna skupo bi je platio.A kune te se u nju,Hahahahahahahaahahah.
U kojoj vojsci je bio gospodin Divjak kad je krenula agresija na BiH? Ustvari znate li vi u Sarajevu uopce kada je krenula agresija na BiH? Agresija je pocela u devetim mjesecu 1991 napadom rezervista na Ravno. Skoro sedam mjeseci kasnije gos. Divjak napusta tu istu JNA koja je pocela agresiju na nasu zemlju.Toliko o njegovom domoljublju. Ja doduse mislim da on nije kriv za dobrovoljacku ali natko jeste. Zasto vlasti u Sarajevu ne procesuiraju krivce?
Pravda nego šta..da trune u zatvoru zajedno sa ostalim optuženim iz slučaja \"Dobrovoljačka\"...da sud tzv bih napokon pokrene postupak sa onim smrdežom Barašaninom...pa onda \"Tuzlanska kapija \"dolazi nared..hapsi bagru !
Za Zlatka torbara. Za kauciju vadi lovu da spasimo čika Jovu
Sutra svi na proteste pred Austrijsku vladu.Ma dramu im napravite sve im polomite i njih sve namlatite dosta je više. Dok dođete do ambasade sve stucite nalomite policiju ma samo udri.Imate moju podršku i čitave Hercegovine da vas se što više skupi i da ih nalomite.dosta više ovih Austrijanaca i Wofganga Petricha i Visolih predstavnika. Sve polomit i degenek za čika Jovu. Hercegovina je uz Vas samo udrite sve po redu !!!!
Opet ja !?Ma htio sam vas pitati vi ste tu bliži Lagumdžiji i Tihiću pa bolje i znate .Kada će ova vlada više.Svašta se govori kod nas u Hercegovini? Znaju li možda i ovo kada će čika Jovo kući evo vidim ovaj ambasador misli da su ga \"slučajno\"uhapsili. Recimo zanima me i kada će više ukinuti RS.Davno su to obećali. A jedu i ovi i Hrvati i Srbi bezobrazni pa traže da se hapse i vaši a znamo da vi niste nikada ni jedan zločin počinili.Sve zločine koji su počinjeni nad Hrvatima i Srbima počinili su ili mudžahedini ili pijandure ili osobe koje nisu bile pod kontrolom čelništva bih.A i logori pa tu ste samo sklanjali ljude da ih pazite jedino eto nekada ste ih malo tukli ako bi se neko naljutio.A dobro i ono malo krvi što su morali davati pa što ćeš MORALO SE Dobro odoh ja sada i pozdrav vama u muktikulturalnom Sarajevu .
Eto vam sanse srusite vladu :)