Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krivi su roditelji što su pravili djecu. Ko je još vidio slati djecu u vrtiće?!?!?! Pošalješ samo pare, a djecu ostaviš kući. Roditelji su neodgovorni. Premijeru, resornom ministru i direktorici 10% na platu. Dobavljaču srediti sve buduće poslove i zakonom zabraniti svim ostalim firmama da se bave tom djelatnošću
...POLITIČKI obračuni PREKO djece. GOLI OTOK, svi.
Gdje se u vašem tekstu može zaključiti da je neko iz JU "Djeca Sarajeva" kriv? Da je direktorica Muniba ne bi bilo nikakve povike na direktoricu, odgovarala bi neka kuharica, pošto ne može dobavljač.
zasto se direktorica nije bavila svojim poslom? zasto nije revidirala dobavljace? dzabaljebarosi, kako neko rece, treba povjesat za jaja il sta vec. naravno da se odgovorne osobe trebaju smijeniti, a istraga treba ici dalje. simple.
A glavni trovač Gold-Sda, čist ko suza. E platili bi meni glavom i to na Marin Dvoru ko u IS. Djeca su u pitanju idioti smrdljivi...
osnov sumnje je postojao prvi dan...do sad su silne sluzbe trebale utvrditi osnovanu sumnju....sramota, nesppsobnjakovici i ublehasi
Sve su to talovi SDA stranke i njenih ljudi koji su rasporedjeni na svim mogucim funkcijama tako da rade sta hoce i boli ih neka stvar sto su zivoti djece ugrozeni
https://goo.gl/bhm2Sq
Naravno, u Federaciji su veoma rijetke stvari koje se dese a da pri tom nije kriv ljudski faktor. U Federaciji je ružno i bolno živjeti običnom čovjeku. Na žalost ali tako je, ovdje super žive političari, tajkuni a administracija tavori dok svi ostali nemaju osnovna sredstva za život a o ljudskim pravima da i ne govorim, u stvari ova mnogobrojna sirotinja sa penzionerima na čelu se i ne smatra ljudima.
Sad čekamo da li će Tužilaštvo stvarno poslati krivičnu prijavu. U svakom slučaju pošten čovjek u ovoj državi više strahuje od kazne za parkiranje, nego ovi za krivičnu prijavu.
Posle tolike istrage, postoje samo sumnje a ne cvrsti dokazi?!?! Svasta! Cemu onda uopce i istraga?
Ne kontam ako je problem pokvarena pavlaka ili neka druga namirnica koja je došla od dobavljača koji je (navodno) odabran na zakonit i transparentan način, kako moze direktorica za to biti kriva? Ne ulazim jel moralno ili ne da nakon toga podnese ostavku, ali po meni ako je sve od strane JU bilo ok (nabavka, higijena prostora i uposlenika, itd.), onda odgovornost isključivo leži na tom dobavljaču kojeg treba oderati.
Lanac odgovornosti drug...ja dodjem kod tebe u restoran i jedem i platim...razbolim se...ti si kriv za mene tebe tuzim i ti mi placas odstetu... Mene ne zanima sto si ti dobio mozda pokvarena jaja...to ti dalje tuzi odgovorne u lancu dalje!
@Jinxie, pa prokontaj, paćeš skontati? Po tebi znači da "granicu" vrtića JU "Djeca Sarajeva", može da prođe svako smeće, samo zato što je sve po zakonu dogovoreno. Odgovorna je javna ustanova, a odgovaron je i dobavljač. Po meni je više odgovorna javna ustanova koja nije izvršila kontrolu kakva joj roba prelazi njen prag. Oni su odgovorni za zdravlje djece. Uzurpirali su 217 dijece, 217 porodica, zdravstvene ustanove. Sreća je u svemu da nije bilo smrtnih ishoda. U svakom slućaju direktorica je već do sada morala da podnese ostavku. Da ima morala, to bi davno učinila. Ali, draga direktorska fotelja i novac koji preko nje dolazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)